co Ty bredzisz ... zginą człowiek. W/g mnie prokuratura powinna się tym zająć, że nie było odpowiednich zabezpieczeń
Ciekaw jestem, w jaki sposób uzyskałeś świadectwo ukończenia szkoły podstawowej.
i co?! moze jeszcze ten wlasciciel posesji ma wyplacac odszkodowanie rodzinie?!
Nie czepiaj się. Bo nie masz racji. Przecież dobrze napisał: "zginą". Czas przyszły, dopiero zginą...
nie bylo odpowiednich zabezpieczen przed czym? przez bezpieczna kradzieza?! walnij sie w czache...
zocha ma rację. To, że ten człowiek zginął to tylko i wyłącznie jego wina. Smutne jest to, że nie żyje ale z drugiej strony nikt mu nie kazał tam wchodzić i kraść...
zgadzam sie.
A jakie zabezpieczenia byś proponował?
Pewnie, że każda śmierć to tragedia dla bliskich zmarłego, ale wg mnie ów denat zasłużył na nominację do Nagrody Darwina...
Panowie i Panie radze opłukać głowę w klozecie.
Co powiecie na to ze aby żyć Trzeba kraść (nie okradać)
Św.Pamięci Krzysztof miał dwójkę dzieci wychowała go ulica i poprawczak. Bez pracy bez pomocy jakoś tworzył swoje życie. Kochał i wychowywał swoje dzieci fakt kradł ale nie po to aby pić tylko po to aby przeżyć kolejny miesiąc żeby dzieci maiały lepiej niż on. Także jak ktoś ku.... nie wie to morda. Takie Państwo Taka praca. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!