za rządów tego mściwca z Łódzkiej wszyscy uciekają z tego grajdoła,wszyscy inwestorzy uciekają poza granice administracyjne Piotrkowa.
Dopóki ten nauczyciel będzie rządził w mieście,to będzie tu syf,kiła i mogiła.
To miejsce zasługuje na coś więcej, niż proponowane
.
Czy to miasta wina, że nic nie udało Ci się stworzyć? Ryzyk - fizyk...
Urzekła mnie ta historia... Z jakiej listy startujesz?
o prosze juz jest 2 komentujących...jeden co zawsze krytykuje władze a drugi co zawsze chwali władze...i obojętnie co by ta władza nie zrobiła to zawsze mają takie samo swoje zdanie...
wladze naszego miasta wola podarowac kase swoim pupilom niz zorganizowac co na bugaju a Panu panie kozlowski gratuluje dalszego popierania ludzi bez serca zblizaja sie wybory wiec ludzie wybiezcie rozsadnie zeby nowe wladze cos z tym bugajem zrobili wreszcie a nie tylko puste obietnice
A ja jeśli mam być szczery - niech lepiej Bugajowi dadzą spokój, bo znając życie albo inwestor ogrodzi całość i mieszkańcy będą mieli figę, albo zrobimy wstęp płatny nad jezioro, albo teren zostanie bezpowrotnie zniszczony. A tak można sobie pospacerować, rybkę złowić i jest ok.
Jaśnie nam panujący Krzysztof I Pobożny myśli że znajdzie jelenia który wszystko na Bugaju zrobi za miasto a później doić będzie tego przedsiębiorce podatkami.Krzysztof Ch. potrafi nawet zrobić drogi dojazdowej do "słoneczka". Dla prezydenta polecam zobaczyć jak wygląda zagospodarowanie zalewu w Rawie Mazowieckiej i np. w Śremie (województwo wielkopolskie),ponieważ to co zrobił na Słoneczku dyr. OSiRu Leszek "Majonez" Heinzel to jest żenada
Prezes, nie pitol. We Francji takie miejsce, jak Bugaj byłoby zagospodarowane w pół roku. Przez trzy miesiące przynosiłoby taki dochód, ze pół miasta by z tego żyło.
I dlatego Francja jest czwartą potęgą światową. Gdyby tam się zdarzył taki mer, jakim jest chojniak, szybciuteńko złożyłby urząd z powodu złego stanu zdrowia.
Ooo, abstynent się odezwał! Niepijący...
pitu, pitu... kto tu siedzi i nie widzi co się dzieje i jak się dzieje w innych miastach, nie ma wcale pojęcia jak może się zadziać jeśli jest otwarty umysł i pomysły, a nie skostnienie i brak wyobraźni.... a propos...teraz narzekacie, a jak było referendum, to ogonki pod siebie i niech inni decydują!!!! LUDZIE... to miasto bez perspektyw dla młodych ludzi - chyba że chcemy tyrać w Biedronkach i innych Stonkach, gdzie porządne place zabaw??? gdzie zadbane ulice i skwery... Nasz Prezydent straszy w tym mieście!!!!
Daj spokój chiński fotografie. Dopóki się taki 97-300 nie zesra w łóżku z piętnaście razy, dopóki nie doświadczy przepotwornego lęku, dopóki nie będzie błagał o życie – nic do niego nie trafi. Z tym, że obserwując pojawianie się i znikanie 97-300 na tym forum, jestem pewna, że facet cierpi na ciężką chorobę. Pojawia się i znika. Domyślam się, co przeżywa, kiedy znika. Jeżeli nie przyjmie do wiadomości swojej choroby – umrze we własnych odchodach. Jeżeli zrozumie, może się zacząć leczyć. Leczenie trwa całe życie. Dlatego mam na faceta dużą tolerancję. Oczyma duszy widzę jego łzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!