W bloku TBS-na ul.Garbarskiej 31. są szczury w mieszkaniach,przegryzły rurę kanalizacyjną.
ja mieszkam przy ul.Garbarskiej 31.mam pytanie czy moze ktoś to gdzieś zgłaszał?a skąd wiecie że sa?
Tak samo rządząca prawica postąpiła w 1995 z darowizną stadionu od FMG, basenu na Dmowskiego i hali sportowej przy Sikorskiego której nie przyjęła a teraz PTAK ma z tego niezłą kasę.
Zgłoś to radnej Jadzi Wójcik ona to załatwi jak nie teraz to jak ponownie ją wybiorą na następne 4 lata.
97-300 znasz tego pana ze zdjęcia które przedstawiał chiński-fotograf? Twarz mocno znajoma :)))
Ten szczur był złapany dzisiaj rano, w środkowej klatce w mieszkaniu na parterze. Jutro będzie zgłoszone.
Czego sie spodziewać po tej władzy,skoro ona nagradza swoich funkcjonariuszy za spanie na służbie? żyć nie umierać.
Śpioch,który był gwiazdą teleexpresu został wyróżniony przez chojniaka podczas obchodów tzw. dnia czarnucha miejskiego.
http://www.wykop.pl/link/2042122/straz-miejska-w-piotrkowie-trybunalskim/
I wcale nie jestem zdziwiony.
Władze tego miasta na wiele ewidentnych "wałków" lub wulgarną niegospodarność i chamskie psucie wizerunku miasta przez nieudolnych "biznesmenów" nie mają pomysłu.
Ani pomóc,ani przegonić.
Obywatele! Wybory już blisko!
~WRA (Gość)
19 godzin temu, 23:10
Poziom intelektualny piotrkowskich parlamentarzystów jest taki, że jak jeden z drugim dajmy na to we wtorek poślizgnie się i złamie rękę, to nie będzie walczył z gołoledzią, tylko z wtorkami"
Nie wezwą szczurołapa. Zburzą blok.
nie podoba mi sie podejscie władz miasta, ale robienie z Klimczaka poważnego inwestora jest śmieszne, ciekawe skad by kase wzial na inwestycje bo raczej groszem nie śmierdzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!