metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dzooony dzooonyranga10.05.2014 13:55

Wielka sztuka, kretyni a nie sztuka. Gościu z fujarą na wierzchu turlający sie po ulicy - jak mozna nazwać to sztuką?

61

ll ~ll (Gość)10.05.2014 14:03

To nie sztuka tylko zwyczajne wygłupy.

61

qwerty ~qwerty (Gość)10.05.2014 14:12

Festiwal Świrów znowu zagości w naszym mieście... aż strach z domu wyjść.

70

kropka ~kropka (Gość)10.05.2014 14:37

można pierdnąć, można robić z siebie idiotę itd....bo wszystko jest dozwolone i jeszcze na tym zarobić.Takich niby ,,artystów"przepraszam Artystów rozumie bo szmal dostaną i z widzów się pośmieją Później pójdą na flaszkę lub dwie do wiadomego pubu i niczym się nie przejmująI życie toczy się dalej nie narobią się a zarobią i pobawią

20

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)10.05.2014 14:39

Sam nie jestem wielbicielem tej "sztuki", jednak krytykom, którzy wypowiadają się dość ostro na tym forum - polecam zainteresować się trochę historią sztuki najnowszej. Performance obecny jest już od lat 60/70 XX w. i został powszechnie uznany. Czy nam się to podoba, czy nie.

43

...... ~...... (Gość)10.05.2014 14:44

Ten wygrywa, który wymyśli większy idiotyzm.Słyszałem że kasują średnio za pokaz od 2000 zł do 4000zł.Co na to bezrobotni i ci co ledwie ,,wiążą koniec z końcem"

40

do expiotrkowianin np: z Przygłowa ~do expiotrkowianin np: z Przygłowa (Gość)10.05.2014 14:52

Frajerów nie brakuje i cwaniaków również a pieniądze są nasze, ktoś lekką ręką je wypłaca np:Ministerstwo Kultury

41

ten ~ten (Gość)10.05.2014 15:07

powiększyłem to zdjęcie i stwierdziłem że wystarczy tym koneserom tej sztuki pokiwać palcem a byliby zachwyceni.To jest dopiero inteligencja.Jak oni umieją docenić sztukę. Mam nadzieję że doceniają tą sztukę bez dopalaczy i innych używek ?????chociaż bogatemu wszystko wolno.A ten główny ,,artysta'to dopiero się napracował żeby coś takiego wymyślić hoho.....

40

bizon bizonranga10.05.2014 18:56

jeden sra na drugiego, a ten mówi KOCHAM CIE.

32

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)10.05.2014 19:04

"do-expiotrkowianin-np-z-Przyglowa" napisał(a):
~do expiotrkowianin np: z Przygłowa

expiotrkowianin - z drugiego końca Polski - odpowiada: skoro tak uważasz, współczuję. Nie masz pojęcia o kulturze. Nigdy nic nie czytałeś w tym temacie... no ew. "Poczytaj mi mamo".

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat