Brawo podziekowania dla oracownikow ,ktorzy robili te odcinki.Teraz kolej na Wolborska,Rakowska.Rosvelta.
Ja się cieszę. Ciekawe, czy kierowcy będą potrafili korzystać z kawałków dobrej nawierzchni. Obawiam się, że wielu porwie fantazja i będą wykręcać wysokie prędkości, tak jak to bywa na Zalesickiej. Niektórym nawet progi zwalniające nie są straszne, nie wspominając o notorycznym łamaniu zakazu wyprzedzania na odc. od Mazowieckiej do Anny.
Za to Mickiewicza rozjechali na maxa, ale specjalisci urzędasy problemu nie widzą, tu niema deweloperów z kopertami
A co z SP12 w której uwaga za tydzień na plac budowy wchodzą uczniowie pisać egzamin czy ktoś weźmie odpowiedzialność za bezpieczeństwo a przede wszystkim za godne warunki do napisana tych egzaminów
Jestem tylko ciekawa kiedy będą malować oznaczenia poziome? Jak puszczą ruch? Wtedy to będzie zabawa, bo jeszcze dziś rano -sobota, ani Belzacka ani Dmowskiego nie jest oznakowana.
Byłam przesłuchiwana w śledztwie w sprawie firmy z ul.Dmowskiego- kto zgadnie o jaką chodzi ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!