I znowu zaczną się w dzień i w nocy rajdy ciężarówek na ul Dmowskiego.Na wysokości bloku 19 (ul. Trzciński adres) jest wielka łata asfaltową.Jadące z dużą prędkością wielkie ciężarówki robią niesamowity hałas.Nigdy nie widziałam tu policji mirzącej prędkość oraz zasadność jazdy ciężarówki.Kiedyś usłyszeliśmy ze to jest obwodnica.
Drodzy Internauci. Dzisiaj pojechałem do skarbówki po raz pierwszy po remoncie Wroniej. Aż noga sama się pcha na pedał gazu. Szkoda ,że nie mam tam jakiś ważnych spraw do załatwienia na co dzień. Szczęście jednak nie trwa długo i ...Roosevelta czeka i "uśmiecha" się z daleka. Mimo to polecam /w interesach czy nie /przejechać się chociaż w celach turystycznych i zobaczyć jak wygląda dobra nawierzchnia ulicy. I pomyśleć ,że są miasta /może nie w Polsce/ gdzie jest tak właśnie na wszystkich ulicach. PS. Nie wiadomo oczywiście co z nią będzie na przyszły rok o tej samej porze.
"Wkrótce otworzą ważne ulice", a to co robią nam łaskę. Zamknęli to i muszą otworzyć, no chyba, że zamkną jak ul. Moryca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!