Kierowco, jeżeli widzisz na asfalcie plamę oleju, śmiało zawiadamiaj o tym straż pożarną - Dbaj o bezpieczeństwo swoje oraz innych użytkowników drogi, żeby nie było już takich zdarzeń jak czytamy wyżej.
Aprilla to chyba skuter który raczej z trudem osiąga 50km/h dziwne że przy takiej prędkości się zawinął
Jak robili 12 Wadlew - Łask i było wahadełko ( w sumie to 4 ) i z jednej strony się popsuło. Zadzwoniłem z tą informacją na 997 - to tylko pan dyżurny spytał co ma zrobić - więc o czym my mówimy.
Przez opieszałość służb, które nie mogą nic zrobić z takimi chociażby plamami oleju straciłam bliską mi osobę... brak słów..
nie masz pojecia o marce to sie nie mądruj. wpisz w google aprilla i zobacz co produkuje
Zawiadamiaj straż? Ludzie jeżdżą złomami z których leje się jak z kranu. Przejdźcie się po parkingach betonowych w Piotrkowie i widać jak na dłoni. Tutaj wystarczyłoby aby przeglądy w tym kraju nie były fikcją.
Wystarczyłoby. Ale jeszcze ten kraj musiałby przestać być fikcją.
Podobno tego samego dnia w godz. popołudniowych w tym właśnie miejscu przewrócił się motocyklista i uszkodził swoja maszynę - prawdopodobne wiec, że ta plama oleju była z jego motoru...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!