W sumie to nawet jest bdobre rozwiazanie. Nie będą tam jeździły cwaniaczki ciężarówkami
A gdzie całkowity remont ulicy?przez półtora roku zrobiono tylko cząstkowy remont ?,śmiechu warte
"Teraz wjadą w nią pojazdy nie przekraczające 3,5 metra wysokości."
Pytanie: 3,5 m czy 3 m tak jak widać na znaku, który jest na zdjęciu?
Słuchałem tego Szokalskiego dziś w radiu wyjątkowy gbur i prostak nie szanuje ludzi ale ciemny piotrkowski lud dalej wybierze tych ciemnogrodow co zwijają to miasto.
Po zamknięciu morycy do Piotrkowa nie dało się normalnie wjechać żeby nie stać w korku.
Zamknęli ją na 500 dni a jedyne co zrobili to bramka i 30m asfaltu który po pierwszej zimie się rozleci, zresztą jak i stara nie ruszona nawierzchnia. Podsumowując zamknęli ulicę na 500dni zrobili robotę która max zająć powinna 2 tygodnie i w ogóle nie powinna wiązać się z całkowitym zamknięciem ulicy a mieszkańcy oraz ludzie którzy dojeżdżają do pracy lub do szkoły przez 500dni męczyli się w korkach.
To tak na serio? Półtora roku zamknięta ulica, żeby ostatecznie posmarkać kilka dziur w drodze i w kilka dni założyć bramkę? Poza tym z tego co widzę, te dyńdające na łańcuszkach kawałki czarno-żółtej blachy raczej nie zatrzymają amatorów skracania sobie drogi. Nie wszystkie ciężarówki mają 4m wysokości. Wystarczy wjechać z naczepą bez plandeki i droga wolna... Nie chcę być sceptykiem, ale myślę że jeszcze przed końcem października ktoś zarysuje albo pokrzywi tę bramę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!