Jako piersi w naszym mieście wyszło na ulice nikt do tej pory tego nie zrobił wyszli i głośno mówili o cenach energii ogrzewania itd ale powoli widać że to się ludzka nie podoba że walczą nawet komentujący mają najwięcej do napisania bo na tyle ich stać
Czyli najpierw pojechali jako RPT , a PAN myślał, że są władzami miasta. Później wmówili mieszkańcom że załatwiają pieniądze których nawet PAN jeszcze nie ma. A już na pewno nie odda nam całej tej kwoty jak to kłamała Chojnacka na radzie. A później Prezydentowi dali do podpisania na już? To cieszę się, że ten chociaż czyta przed podpisaniem.
Prezydent Flinston się obraził, że to nie od Niego wyszła inicjatywa?
Za Prezydenta Chojniaka e.piotrkow informował, że ówczesny P.Prezydent podpisał list intencyjny dot.geotermii w Moszczenicy, nasze miasto miało korzystać z tych zasobów. Czemu rodzimi dziennikarze i obecni radni nie interesują się tą sprawą. Być może P.Wiernicki ma w związku z tym jakieś zobowiązania. Jeśli sam o tym nie mówi,to przecież jest tylu radnych, wśród nich P.Chojniak, nie można więc dopytać jaki ta sprawa przyjęła obrót?
Ja Wam Radnych nie wybierałem,od początku było wiadomo że to karierowicze,ale mieszczuchy myślały że po wyborach PT będzie drugim eldorado
Pożyjemy to się pośmiejemy
Dajcie już spokój z tą geotermią. Już w Toruniu ludziom wmawiali, że będzie taniej. To jest dla małych miasteczek, jak Uniejów, który ma 3000 mieszkańców.
A co w tej sprawie mają do powiedzenia: Halinka i Geppetto? Oni zawsze są tacy "wyrywni" i "mądrzy".
Mam pytanie: gdzie jest rzecznik prasowy tego miasta, który pełni rolę mediatora między mieszkańcami a Urzędem Miasta?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!