Super pomysł! Powinni robić też tak z piotrkowskiego AŚ i paru snajperów i za ucieczka ciu ciu ciu z laserka.
A barkowie mokre,barkowie tam też by się zdało posprzątać bo kulturalnych ludziskach
To ma sens, ludzie się przewietrzą, mają kontakt z ludźmi i przyrodą, nie dziczeją i nie głupieją, bardzo dobra inicjatywa powinna być szeroko stosowana jako element resocjalizacji !
śmiesznie by było jakby sprzątając znaleźli jakąś plantacyjkę haha xD
Chyba żart. Jeżeli bym był skazany to do takiej pracy może bym poszedł ale minimum wypłata 4 tys na rękę i maksymalnie 4 godziny pracy dziennie. Ale mówię może tzn musieli by mnie ładnie poprosić.
Bardzo dobra inicjatywa. Brawo Panowie, jako bywalec Zalewu Sulejowskiego jestem niezmiernie wdzięczny,aż miło będzie posiedzieć nad wodą.
Takie sprzątanie, zamiatanie, mycie znaków, sprzątanie przystanków, grabienie liści, odśnieżanie iitd powinni mieć wszyscy którzy jeżdżą po pijaku. I to z kamizelkami "piłem i wsiadłem za kółko".
A kapo co,nie laska smieci zbierac?nie zhanbia sie prawdziwa praca?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!