Stankowski tam mieszka, co już przekreśla to osiedle od razu
No i wielki smród! Ludzie tam chyba palą w piecach, co tylko się da, czyli np. plastyki, gumy itd. Obrzydliwość!
cyt."Wierzeje - osiedle z przyszłością czy sypialnia Piotrkowa?" Przyszłość. Oczywiście ,gdyż to osiedle "wyda" pewno na świat kolejnego prezydenta miasta...,
O jeju ,jeju. Osiedle Wierzeje. Ależ Osiedle Wierzeje to tylko niewielka część miasta...Ulica Roosevelta jeden z "kręgosłupów komunikacyjnych" Piotrkowa też krzyczy..Ja byłem prezydentem Stanów Zjednoczonych dlaczego mnie tak traktujecie,przecież co roku czołgi nasze przez Polskę przejeżdzają... Dla wyjśnienia chodzi o stan ulicy...
A popierać ruch separystów i Wierzeje odłaczy się od miasta i tyle. Każdy co będzie chciał przyjechać nad jezioro od razu opłatę klimatyzacyjną... Sposobów jest wiele. Ciekawi mnie jaki procent podatków z Wierzei stanowi budżet miasta.
Świetna lokalizacja. Mimo, iż mieszkam po drugiej stronie miasta, to często tam bywam. Powinno się zbudować ścieżki rowerowe (dojście do szlakówki na Koło), trasę biegową dookoła Bugaja. Pomijam fakt, że dziurawa nawierzchnia jest niemalże na całej długości (dojazd do Sulejowskiej jest po modernizacji, nowe lampy LED pokazują, że może być tip - top).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!