metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dfgdfgdfg ~dfgdfgdfg (Gość)06.03.2016 14:57

Świetna lokalizacja. Mimo, iż mieszkam po drugiej stronie miasta, to często tam bywam. Powinno się zbudować ścieżki rowerowe (dojście do szlakówki na Koło), trasę biegową dookoła Bugaja. Pomijam fakt, że dziurawa nawierzchnia jest niemalże na całej długości (dojazd do Sulejowskiej jest po modernizacji, nowe lampy LED pokazują, że może być tip - top).

100

lkw ~lkw (Gość)06.03.2016 16:15

Kiedyś to się działo dużo tam

90

realista ~realista (Gość)06.03.2016 17:35

A popierać ruch separystów i Wierzeje odłaczy się od miasta i tyle. Każdy co będzie chciał przyjechać nad jezioro od razu opłatę klimatyzacyjną... Sposobów jest wiele. Ciekawi mnie jaki procent podatków z Wierzei stanowi budżet miasta.

140

cynik ~cynik (Gość)06.03.2016 14:58

O jeju ,jeju. Osiedle Wierzeje. Ależ Osiedle Wierzeje to tylko niewielka część miasta...Ulica Roosevelta jeden z "kręgosłupów komunikacyjnych" Piotrkowa też krzyczy..Ja byłem prezydentem Stanów Zjednoczonych dlaczego mnie tak traktujecie,przecież co roku czołgi nasze przez Polskę przejeżdzają... Dla wyjśnienia chodzi o stan ulicy...

124

his. ~his. (Gość)06.03.2016 15:26

cyt."Wierzeje - osiedle z przyszłością czy sypialnia Piotrkowa?" Przyszłość. Oczywiście ,gdyż to osiedle "wyda" pewno na świat kolejnego prezydenta miasta...,

81

Brrrr.... ~Brrrr.... (Gość)06.03.2016 21:55

No i wielki smród! Ludzie tam chyba palą w piecach, co tylko się da, czyli np. plastyki, gumy itd. Obrzydliwość!

110

Były kursant ~Były kursant (Gość)06.03.2016 22:45

Stankowski tam mieszka, co już przekreśla to osiedle od razu

71

jj ~jj (Gość)07.03.2016 08:09

A ja się pytam o osiedle Bugaj, co my mamy?Inwestycja w sklepy?I przesiedleńców z innych rejonów co łażą po osiedlach pijani.Tyle.Więc nie płaczcie,też brakuje świetlicy ,mamy do Fary lecieć?W przedszkolu na Włókienniczej się spotykać?

70

Janusz do były kursant ~Janusz do były kursant (Gość)07.03.2016 08:30

A kto to taki ten człowiek co o nim powiedziałeś ?? Jakiś rywal twój czy kto ??

04

piotrkow ~piotrkow (Gość)06.03.2016 18:15

Pierwsze co powinni zrobić moim zdaniem to drogi, ul Jeziorna powinna być zrobiona wieki temu, jak zjeżdża się z górki rowerem z dużą prędkością i gdyby wpadło się w dziurę to na sto procent coś połamane, rower do wyrzucenia... Następnie zdecydowanie więcej chodników,zrobienie oświetlenia, a później poprawienie placu zabaw koło Kościoła, zrobienie świetlicy nie tylko dla Radnych ale także dla dzieci, przedszkole, ścieżkę rowerową wokół bugaja, jakieś sklepy koło Wierzejskiej i reszta ucywilizowania, ale to tylko marzenia...

140

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat