nie ma po, jest pis i sld. z deszczu pod rynne. rece opadaja, co za debilny narod.
Czyli znów ci sami... Po co wydawać pieniądze na wybory - lepiej byłoby dać im wszystkim etaty. Taniej będzie...
no też mi ręce opadły... Jak tacy ludzie jak Kaźmierczak mają mnie reprezentować w radzie miasta to ja się z tego miasta wynoszę
Szkoda że za Kacperka wejdzie Masiarek,bo to wyjątkowy karierowicz,ale rodziny katolickie już nie pomogły.
A ja słyszałem, że zarówno jedne jak i drugi mieszka poza Piotrkowem, prawda to?
Bardzo dużo. W mojej komisji, w przypadku sejmiku, nawet 15% oddanych głosów było nieważnych. Do rady ok. 10%. A na prezydenta tylko 2%.
Czekają nas kolejne lata umierania miasta które i tak jest w agonii. Mam wrażenie, że w Piotrkowie władze wybierają tylko urzędnicy pracujący z obecną władzą i/lub dzięki niej i mała garstka pozostałych, którzy niestety w pojedynkę kijem Wisły nie zawrócą. Patowa sytuacja. Cóż dodać, patrzę na nowych radnych i mam wrażenie, że są jacyś starzy...
Najważniejsze, że lekarze znowu w komplecie. Rodzinny duet Błaszczyński-Winiarski znowu będzie nadawał ton tej radzie. Jeeeeee :-(
Lepszy Kaźmierczak niż ten który kupował głosy za kasę i dlatego wszedł do rady. Szkoda że koło biblioteki na Jerozolimskiej mieszkają osoby które sprzedały swój głos za 30 zł. Za słabo pilnowano tego kandydata z I okręgu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!