metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga18.11.2014 11:00

A jednak pani Jadwigi nie ma. Na pewno źle policzyli. Protest albo dzika karta za Kacperka?
Najważniejsze że Doctore znowu będzie przewodniczył.
Wybory 2014 zwycięstwa i porażki.
Foto na: http://sklave.manifo.com/foto-szopka

52

observer ~observer (Gość)18.11.2014 11:08

Unbeliveble, where is PIO??? Impossible, znów klaps z liścia dla pampersa??? Aż się wzruszyłem...Taka szkoda, a taki ładny był, tomaszowski, mądry, no i wszystko wie i się zna!!! Kto na to wykłada kasę i ciekawe czy rozliczy tego "wysokiej klasy specjalistę" from everything? Eeee... Nie, przecież zaraz referendum... ;)

96

wyborca ~wyborca (Gość)18.11.2014 11:08

"" napisał(a):
czy ktoś wie gdzie można w internecie znależć na kogo ile głosów było oddane w danym obwodzie wyborczym.

Na stronie PKW jak ruscy pozwolą :)

61

piotrkow_tryb ~piotrkow_tryb (Gość)18.11.2014 11:10

"zadowolony-wyborca" napisał(a):
Gratuluję!!! Szczególnie radnym PiS! Nie dajcie się teraz tylko kupić. Trzymam za was kciuki!

Mam nadzieję, że nie pójdziecie na układy z "Razem dla Siebie", w przeciwnym razie już w kolejnych wyborach odpadniecie!

108

szot pracz ~szot pracz (Gość)18.11.2014 11:12

Największą porażką tej Rady jest Pan Gajda. Zero konstruktywnych dyskusji. Awantury, przepychanki, obrażanie - to jego schemat działania. Niektórzy Radni znają tego Pana bardzo dobrze i wiedzą co ich czeka. Zgroza.

128

Tartu Tarturanga18.11.2014 11:16

Mnie ciekawi ile było oddanych nieważnych głosów i to bardzo

70

oBSERVEr_old ~oBSERVEr_old (Gość)18.11.2014 11:17

Kolego z nikiem "observer" wymyśl sobie nowy bo ten od kilku lat należy do mnie.

21

swiatloposrodciemnosci ~swiatloposrodciemnosci (Gość)18.11.2014 11:19

"zadowolony-wyborca" napisał(a):

niewidzę innego powodu dla którgo idzie się w kierunku polityki - tylko po to by się sprzedać. Chyba jesteś typową zwiedzioną owcą ktora myśli że polityka ma na cokolwiek wpływ. Ma - ale tylko na status materialny tejże osoby która uderza w ten świat. zwykli ludzie nie mieli, nie mają i nie będę mieli z tego nic. Bo ludzie myślą o sobie a nie o innych, i tak macie swojego Jezusa w sercu...bliżej wam do kultu słońca niż prawdziwego Boga. amen

75

Kamila102 Kamila102ranga18.11.2014 11:22

To prawda. polityka daje wymierne korzyści tylko tym osobom, które piastują stanowiska. Wszystko robią pod siebie i swoich znajomków. Zwykli ludzie nie mają z tego korzyści.

66

Roch Kowalski ~Roch Kowalski (Gość)18.11.2014 11:31

Gdzie PIO???????? gdzie Ci wszyscy mądrzy ????????? Gdzie Pampuch ze swoją świtą???????? No nie udało się... szkoda, a taki był ładny Amerykański

147

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat