A jednak pani Jadwigi nie ma. Na pewno źle policzyli. Protest albo dzika karta za Kacperka?
Najważniejsze że Doctore znowu będzie przewodniczył.
Wybory 2014 zwycięstwa i porażki.
Foto na: http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Unbeliveble, where is PIO??? Impossible, znów klaps z liścia dla pampersa??? Aż się wzruszyłem...Taka szkoda, a taki ładny był, tomaszowski, mądry, no i wszystko wie i się zna!!! Kto na to wykłada kasę i ciekawe czy rozliczy tego "wysokiej klasy specjalistę" from everything? Eeee... Nie, przecież zaraz referendum... ;)
Na stronie PKW jak ruscy pozwolą :)
Mam nadzieję, że nie pójdziecie na układy z "Razem dla Siebie", w przeciwnym razie już w kolejnych wyborach odpadniecie!
Największą porażką tej Rady jest Pan Gajda. Zero konstruktywnych dyskusji. Awantury, przepychanki, obrażanie - to jego schemat działania. Niektórzy Radni znają tego Pana bardzo dobrze i wiedzą co ich czeka. Zgroza.
Kolego z nikiem "observer" wymyśl sobie nowy bo ten od kilku lat należy do mnie.
niewidzę innego powodu dla którgo idzie się w kierunku polityki - tylko po to by się sprzedać. Chyba jesteś typową zwiedzioną owcą ktora myśli że polityka ma na cokolwiek wpływ. Ma - ale tylko na status materialny tejże osoby która uderza w ten świat. zwykli ludzie nie mieli, nie mają i nie będę mieli z tego nic. Bo ludzie myślą o sobie a nie o innych, i tak macie swojego Jezusa w sercu...bliżej wam do kultu słońca niż prawdziwego Boga. amen
To prawda. polityka daje wymierne korzyści tylko tym osobom, które piastują stanowiska. Wszystko robią pod siebie i swoich znajomków. Zwykli ludzie nie mają z tego korzyści.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!