Bardzo naganne tłumaczenie.Ktoś jest odpowiedzialny za sprawność tych urządzeń i powinien ponieś konsekwencje.Takie historie nie powinny się wydarzyć .Moja babcia omal niedoznała zawału.
A z jakiego powodu nie było wieczorem prądu w kilku rejonach Piotrkowa w środę wieczorem? Też z powodu awarii jakiegoś bezpiecznika?
W jednej zwarło wszystkie wyły eh majstry pora wymienić na nowy sprzęt a nie reanimować trupa
Dobrze ,że napisaliście bo u wielu miejscach Piotrkowa Tryb.nie było słychać
Po dwóch godzinach władze miasta zauważyły, że wyją syreny; po dwóch dniach doszły do wniosku, że to awaria. Co to za nieudaczne władze? W przypadku rzeczywistego zagrożenia jestem przekonany, że dojdzie do tragedii, bo każdy pomyśli (włącznie z władzami), że to kolejna awaria. Piotrków wymaga gruntownego odbetonowienia!
"system przechodzi konserwację" ta jasne, chyba na papierku, już widzę fachowców jak wchodzą na dachy i robią przeglądy. Akurat w tym roku nie pykło i zaczęło wyć, jest jeden plus takich sytuacji, wiem jak się to odbywa jak się wy...ało to coś trzeba teraz z tym zrobić.
"Syreny nie zawyły bo się włączyły tylko zawyły bo się załączyły".Antoni M.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!