Jedyna szkoła z taką inicjatywą. Widać, że dbają o swoich uczniów i pokazują, że jest coś więcej niż kreda i tablica.
Kiedyś do szkoły były egzaminy i wyskoka poprzeczka bo dzici było 1000, a klas 5. 900 trzeba było odprawić z kwitkiem. Teraz jest klas 5, a dzieci może przyjść 100 lub 20. A za uczniem idą pieniądze, więc szkoły muszą konkurować ze sobą o duszę. Czasy są takie, że ucznia nikt nie wyrzuci ze szkoły, bo to jak wyrzucenie brykietu dolarów do kominka. Kiedyś wystarczył tekst "nie podoba się to szukaj gdzie indziej szczęścia", teraz "i tak mi pani 2 postawi, bo jak nie się wypiszę". Szach mat nauczyciele.
Byłam z młodzieżą na tym Święcie Techniki i jestem pod wrażeniem. Wspaniała impreza! Ciekawe wykłady, dużo firm z różnych dziedzin i zachwycające pokazy Uczelni szczególnie z informatyki. BUDOWLANKA - GRATULACJE!
Ja uczyłem się w tej szkole i moje dziecko też do niej chodzi. Takie zawody to pewny pieniądz. Po tej szkole możesz być KIEROWNIKIEM BUDOWY lub GEODETĄ, a nie pomocnikiem murarza.
Szkoda, że za moich czasów nie było takich atrakcji w szkołach. Zupełnie się to zmieniło, szkoły działają jak małe przedsiębiorstwa. Brawo za kreatywność dla organizatorów i za to, że im się chce!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!