Yyyyy Nie wiem jak ty śledzisz te inwestycje bo to co piszesz to istna Bzdura. Odwiedź stronę Olimpii i zobacz sklepy. Są 2 może 3 pomieszczenia nie wynajęte. Radzę bardziej dokładnie śledzić informacje o inwestycjach.
Są 4. Ale nie o to chodzi, bardziej o proces kompletowania najemców. Fakt źle napisałem że ma dużo powierzchni niewynajętej. Bardziej chodziło mi o to, że przez pewien czas była przepychanka na najemców i przyznam że tuż przed otwarciem wiele się dopiero wyjaśniło. A to był ten okres kiedy mniej się tym akurat interesowałem.
Czy był przepychanka to nie wiadomo. Tylko inwestor to wie. Olimpia jest nie wiele mniejsza od Focusa bo raptem 3000m2 Jest wybudowana na większej działce co Focus i dlatego jest jedno kondygnacyjna. Przepychanki która jest fajniejsza itp. jest trochę jak dla mnie nie na miejscu obie są podobne. Olimpię też czeka jak wszystkie wymiana najemców że tak napiszę.
nie rozumie ludzi którzy piszą takie głupoty typu Wieśniak. Galerie są dla wszystkich, a jeśli komuś to przeszkadza to powinien zamknąć się w domu i nie robić zakupów w tak dużych centrach. A tak poza tym w Noc wyprzedaży w którą to przyjeżdżają tylko wieśniacy z okolic tej "metropolii" -Piotrkowa jak to niektórzy piszą - głównymi klientami byli Piotrkowianie. Więc przestańcie się na forach kłócić kto jest większym prostakiem. Chyba jednak to ten kto wypisuje to głupoty.
Nareszcie Bełchatów uwolnił się od Krzyżaków i ich lepianek.
Jak na Bełchatów Galeria ok. Tylko obie galerie mogłyby się zamienić parkingami. Nie od dziś wiadomo, że Bełchatów jest jednym z najbardziej zmotoryzowanych miast jeśli chodzi o ilość przypadających samochodów na jednego mieszkańca. Zanim jeszcze galeria powstała zaparkowanie auta vis-a-vis Olimpii w Carrefourze to była niezła masakra. To samo było na otwarciu Olimpii. Jeden wyjazd z parkingu i mega korki. Jak jeździłem do focusa to zazwyczaj ten poziom parkingu najniższy był pełny a reszta wolna, a w Bełchatowie chyba tego nie przewidzieli niestety :( A co do komentarzy o wieśniakach? No cóż. Zostawiłem wczoraj w Olimpii tysiaczka na same ciuchy, którego mógłbym zostawić w Focusie bo często tam bywałem :) A Wy ile zostawiliście "wielkomiejscy" piotrkowianie w Focusie w dzień otwarcia? 200, 300 PLN? :)
Kasę barbórkową dostałeś i cwaniakujesz?
A co zazdrościsz?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!