metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)01.12.2012 07:46

"taa..." napisał(a):
90% wieśniaków w focusie to tylko i wyłącznie EP. No bo jak...mzk-ą przyjechać to korona z głowy spadnie.

Uderz w stół, a nożyce same się odezwą...

00

KK ~KK (Gość)01.12.2012 10:19

Wydaje mi się, że jednak galeria w Bełchatowie ma bardzo słabą ofertę jeżeli chodzi o modę (to samo co w Piotrkowie).
I wydaje mi się, że focus dużo nie straci (bo nie każdy ubiera się w młodzieżowym NY i syfiastym H&M, a i jeszcze w reklamówce jak się podniecali, że mają... KFC (Brawo Echo, czyżby ta restauracja była szczytem waszych marzeń?).
I porównując Focusa do Olimpii to focus wypada duuużo lepiej. Najlepiej jak by Focus sprowadził kolejnych najemców, tak aby ulepszyć jeszcze bardziej swoją pozycję (np. ściągnąć taki sklep jak Bershka). Więc pani dyrektor FM - do roboty :)

00

Gość ~Gość (Gość)01.12.2012 11:25

Ludzie opanujcie się, dajcie się rozwinąć tej Galerii. To dopiero pierwszy dzień a wy się licytujecie jak by już rok działała.Na opinie przyjdzie czas!!

00

djsfgt ~djsfgt (Gość)01.12.2012 11:31

nie wydaje mi się nie wydaje że focus w piotrkowie nie upadnie. słyszałam że ma być tez druga galeria w bełchatowie. piotrków ma już sporo sklepów pozamykanych.

00

taa... ~taa... (Gość)01.12.2012 11:34

"jestem-z-miasta" napisał(a):
jestem z miasta

to widać, słychać i czuć...

00

ebe ~ebe (Gość)01.12.2012 12:37

Przynajmniej jest kino! sklepy mogą być zamkniete ;-)

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)01.12.2012 22:21

Bye Bye .. EBE i EPI

00

Bełchatowianin ~Bełchatowianin (Gość)02.12.2012 00:29

wszystkim, którzy tak wywyższają zawistnie Focusa podaję adres: http://www.bawelnianka.pl/ - to następna galeria, która będzie otwarta na początku przyszłego roku...
A wyzywanie od wieśniaków... no cóż... bez komentarza....

00

maddox ~maddox (Gość)02.12.2012 13:38

"Belchatowianin" napisał(a):
wszystkim, którzy tak wywyższają zawistnie Focusa podaję adres:

Kolego, nikt nic nie wywyższa zawistnie. Suche fakty mówią nam co następuje:
Piotrkowski Focus Mall, powierzchnia całkowita 75 000 m2, powierzchnia najmu 35 000 m2, kondygnacje 2, liczba sklepów 110, sale kinowe 5.
Bełchatowska Olimia, powierzchnia całkowita 48 100 m2, powierzchnia najmu 32 000 m2, kondygnacje 1, liczba sklepów 80, sale kinowe 4.
Bełchatowska Bawełnianka, powierzchnia całkowita 35 000 m2, powierzchnia najmu 23 000 m2, kondygnacje 2, liczba sklepów ~100, sale kinowe 6 (podobno Cinema 3D).
Poza tym śledzę obie inwestycje w Bełchatowie od samego początku i z przykrością muszę stwierdzić, że to że powstają tam dwie galerie wcale im na zdrowie nie wychodzi. Bawełnianka jeszcze nie otwarta a ma poważne problemy z wynajmem powierzchni i powoli idzie bardziej w kierunku czegoś na kształt lepszego pawilonu handlowego. Podobnie zresztą Olimia ma ciągle bardzo dużo powierzchni nie wynajętej. W przypadku Olimpii to się prawdopodobnie zmieni jeszcze z czasem, czyli przybędzie najemców, Bawełniance niestety nie wróżę świetlanej przyszłości. Te dwie inwestycje w tak małym mieście jak Bełchatów się po prostu "kanibalizują". Tutaj nawet nie ma mowy o konkurencji bo Echo ma tak wielką przewagę, że może sobie zwyczajnie pozwolić nawet na wojnę dumpingową. Do tego dochodzi ich prestiż i znajomości, które wypracowali w innych obiektach. Na szczęście to nie mój problem. Pozostaje mi życzyć Bełchatowianom zadowolenia z nowej galerii. Poza tym tak ja pisałem, konkurencja w regionie to pozytywna wiadomość dla mnie jako klienta.
Komentarzy o wieśniakach lepiej nie komentować bo nigdy nie wiadomo kto je dokładnie pisze, czy ktoś o małym mózgu czy zwykły troll.

Komentarz był edytowany przez autora: 02.12.2012 13:39

00

Niewolnik ~Niewolnik (Gość)02.12.2012 14:47

No no, nie ma co. nasz region naprawde sie prężnie rozwija :/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat