Mam to gdzieś nie biorę w tym kabarecie udziału
Naiwni niech się bawią hahaha
Czekam na równie gorące dyskusje dotyczące funkcjonowania i zarządzania funduszami przez Caritas.
Co oni zrobili z tym narodem?Gdyby to robili "czarni" to nie byłoby zadnych uwag>Przciez Owsiak nie wtrąca się do "Szlachetnej Paczki" ani zbiórek Caritasu przeznaczanych n.p.dla głodujących w Górnej Wolcie..
A kapusta rzecze smutnie, moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze swary głupie... A to feler, westchnął seler.
Nie ukrywam ale trochę zazdroszczę panu Owsiakowi bo też chciałbym pracować jeden dzień w roku by później funkcjonować cały rok.
Pan Winiarski wyraził swoje zdanie, więc nie wiem o co chodzi ? nie wolno mu czy jak ? rozumiem, niektórym to nie pasuje, ale mamy demokrację. To nie Korea, żeby wszyscy mieli takie samo zdanie jak Owsiak, Pingot, Cecotka.
I od razu fanatycy w komentarzach ale na całe szczęście jest kilka obiektywnych wpisów. Trzeba tylko napisać, że około 30 lub 40% pieniędzy przekazanych na
różne organizacje pozostaje u nich (amortyzacja) do Ciebie należy wybór co zrobisz.
Pozdrawiam FANATYKÓW, tolerancyjnych europejczyków XD
Panie Winiarski wstyd jako lekarz. Jeżel choć raz pan użył sprzętu zakupionego przez WOŚP to dla ,,pańskiego homoru' o ile takowy jest niech pan nie komentuje. Choćby z szacunku dla człowiek nawet jednego któremu uratował życie. A zycie każdego jest bezcenne. Natomiast nie wiem czy mam pan szacunek do ludzi skoro pan tak mówi z podtekstem.
Pan Winiarski powinien najpierw mieć zastrzeżenia do samego siebie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!