Moj 2 letni syn tez został tam zakażony przy zdejmowaniu szwow z ranki na policzku.po tyg zaczęlo sie piekło.male pęcherzyki pojawiały się na całym ciele ,pękały i robiły się z nich sączące rany z godziny na godzine większe.dopiero szybka i silna antybiotykoterapia u naszego lekarza dziecięcego przyniosła efekt.tego stresu co przeszliśmy nie życzę najgorszemu wrogowi.nie udowodnie, ale ewidentnie wprowadzone szpitalne bakterie z rodziny paciorkowców. :(
To tylko możliwe jest w Polsce że wszystkim do tyłu Nie ma normalnego Rządu Nie ma nic i nie będzie
Jak można z taką ignorancją podchodzić do pacjenta dzięki któremu zarabia się pieniądze. To tak samo jak ktoś podcinający gałąź na której siedzi. Przepraszam ale musiałem to pokazać obrazowo może pomoże otworzyć oczy szeroko zamknięte
Spójrzcie na samo mycie podłóg.urzywaja jednego mopa i jednej wody do umycia kilku sal.bedac z dzieckiem w Łagiewnikach tam do każdego pokoju jest nowy mop i jest codziennie wysyłamy do prania.
Całe szczęście że w tym szpitalu pracuje pan dr. Kococik i dr.Wardziński, bo zgonów w tym szpitalu byłoby o 100% więcej
Dr Wardziński bardzo porządny człowiek. Do tego z niesamowitym poczuciem humoru. Pozdrawiam!
Na Roosevelta zmieniło się wiele na plus. Byłam na dziecięcym z dzieckiem i jestem zachwycona warunkami i personelem. Niebo w porównaniu z rakowską kiedy był tam dziecięcy
Szpital na Roosevelta? Na wewnętrznym przykleić się można, taki brud. A przecież to niedawno otwarty oddział. Ten brud widać gołym okiem, ale strach pomyśleć, co by się zobaczyło pod mikroskopem!
Pamiętacie te obietnice "będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze..." Ha! Haaa! Znajomą tak poszyli że po dwóch tygodniach mało się nie "przekręciła" bo się wielki ropień zrobił! Dzisiaj pobyt w szpitalu to kara gorsza niż więzienie bo zza krat kiedyś się wyjdzie a ze szpitala niekoniecznie...
Widziałam jak pani sprzątaczka wylewala mocz od chorej do zlewiku w pokoju chorych to o czym mowa przecież chorzy pomywaja sobie tam szklaneczki i ręce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!