metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)26.05.2018 08:56

W szpitalu na Rakowskiej została moja mama zarażona bakterią podczas wymiany rozrusznika.
Żeby nie szybka diagnoza i reakcja lekarzy z Łodzi to dostała by sepsy. Przeszła ciężką operację usunięcia rozrusznika w trybie natychmiastowym oczywiście w Łodzi.

132

gość ~gość (Gość)26.05.2018 09:22

Mój tata miał przyjemność po operacji na Rakowskiej odchorować stanem zapalnym i dwoma czy trzema kolejnymi zabiegami ratujacymi go. Zwykły niby zabieg, a w szpitalu (już w Radomsku, gdzie klnęli na to co odwalił szpital w Piotrkowie) spędził kolejne ponad dwa miesiące.

113

P51 ~P51 (Gość)26.05.2018 10:51

O Boże! Jaki ten szpital na Rakowskiej zły...! Nie chce się przyznać, że ma wewnętrzne zakażenia... To ja wam powiem, że szpital , który się chwali , że nie ma zakażeń ŚCIEMNIA aż brzuch boli... Mówi wam to coś...? I słusznie mówi rzecznik szpitala, że szpital wykonuje zalecenia przewidziane prawem. Chwalenie się, że posiada się zespół do spraw zakażeń to tak, jakby chwalić się, że przed wyjściem z domu trzeba się ubrać... Pozdrawiam wszystkich!

133

Pozytyw ~Pozytyw (Gość)26.05.2018 12:19

W Piotrkowie na pewno jest mniej zakażeń, choćby dlatego, że ludzie stąd wyjeżdżają!

101

gość ~gość (Gość)26.05.2018 14:36

Boże chroń przed szpitalem na Rakowskiej...

135

gość ~gość (Gość)26.05.2018 17:40

Boże chroń przed leczeniem się w Piotrkowie!

132

ehhhh.... ~ehhhh.... (Gość)26.05.2018 18:17

mój mąż podczas usuwania wrastającego paznokcia, został zakażony przy Rakowskiej gronkowcem...noga się zrobiła czarna i groziła amputacja. Gdyby nie szybka reakcja lekrza prywatnie, nogę trzeba by było amputować. Oni dobrze wiedzą co się dzieję u nich. To jest stary szpital i syf jest w każdym kącie.

81

gość ~gość (Gość)26.05.2018 20:52

Ludzie dajcie luzu ile w was podłości leżałam na Rakowskiej obsługa wspaniała lekarze bardzo mili oczywiście i panie pielęgniarki uprzejmi gorąco pozdrawiam cały personel w szpitalu Rakowska pacjentka

57

gość ~gość (Gość)26.05.2018 20:57

Miałam przyjemność leżeć na chirurgii w szpitalu na Rakowskiej.
Z pobytu gdzie pacjenta mają za nic - totalna olewka od lekarza nic nie można się dowiedzieć A pielęgniarki czekają tylko na coś w łapę, wróciłam z klasiella która bardzo ciężko się leczy i niestety jest niebezpieczna dla organizmu i człowieka. Gdyby nie infekcja u mnie chyba bym szybko nie dowiedziała się o tym że zostałam zarazona szpitalna bakteria. Dlatego szpital nie chce się wypowiadać na ten temat bo mają tam syf kiłe i mogiłe

104

gość ~gość (Gość)26.05.2018 22:30

Wszystkiemu winien jest Robert Koch! To ten drań wynalazł bakterie! Ktokolwiek wcześniej słyszał o czymś takim?

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat