W szpitalu na Rakowskiej została moja mama zarażona bakterią podczas wymiany rozrusznika.
Żeby nie szybka diagnoza i reakcja lekarzy z Łodzi to dostała by sepsy. Przeszła ciężką operację usunięcia rozrusznika w trybie natychmiastowym oczywiście w Łodzi.
Mój tata miał przyjemność po operacji na Rakowskiej odchorować stanem zapalnym i dwoma czy trzema kolejnymi zabiegami ratujacymi go. Zwykły niby zabieg, a w szpitalu (już w Radomsku, gdzie klnęli na to co odwalił szpital w Piotrkowie) spędził kolejne ponad dwa miesiące.
O Boże! Jaki ten szpital na Rakowskiej zły...! Nie chce się przyznać, że ma wewnętrzne zakażenia... To ja wam powiem, że szpital , który się chwali , że nie ma zakażeń ŚCIEMNIA aż brzuch boli... Mówi wam to coś...? I słusznie mówi rzecznik szpitala, że szpital wykonuje zalecenia przewidziane prawem. Chwalenie się, że posiada się zespół do spraw zakażeń to tak, jakby chwalić się, że przed wyjściem z domu trzeba się ubrać... Pozdrawiam wszystkich!
W Piotrkowie na pewno jest mniej zakażeń, choćby dlatego, że ludzie stąd wyjeżdżają!
mój mąż podczas usuwania wrastającego paznokcia, został zakażony przy Rakowskiej gronkowcem...noga się zrobiła czarna i groziła amputacja. Gdyby nie szybka reakcja lekrza prywatnie, nogę trzeba by było amputować. Oni dobrze wiedzą co się dzieję u nich. To jest stary szpital i syf jest w każdym kącie.
Ludzie dajcie luzu ile w was podłości leżałam na Rakowskiej obsługa wspaniała lekarze bardzo mili oczywiście i panie pielęgniarki uprzejmi gorąco pozdrawiam cały personel w szpitalu Rakowska pacjentka
Miałam przyjemność leżeć na chirurgii w szpitalu na Rakowskiej.
Z pobytu gdzie pacjenta mają za nic - totalna olewka od lekarza nic nie można się dowiedzieć A pielęgniarki czekają tylko na coś w łapę, wróciłam z klasiella która bardzo ciężko się leczy i niestety jest niebezpieczna dla organizmu i człowieka. Gdyby nie infekcja u mnie chyba bym szybko nie dowiedziała się o tym że zostałam zarazona szpitalna bakteria. Dlatego szpital nie chce się wypowiadać na ten temat bo mają tam syf kiłe i mogiłe
Wszystkiemu winien jest Robert Koch! To ten drań wynalazł bakterie! Ktokolwiek wcześniej słyszał o czymś takim?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!