Ludzie nic wam nie pasuje Bełchatów marzy o kolei linią 24 mogła by tam dojeżdżać i wozić ludzi tylko trzeba zmodernizować a wam dokładają i jeszcze wam źle trzeba się cieszyć bo macie połączenia z całą polską jeździć zwiedzać i się cieszyć.
ludzia nigdy i z niczym sie nie dogodzi taki narod mamy ciagle narzekania itd
już po wyborach a "peło" rozdziela frukty ci za zmiana podejścia do samorządów, ciekawe jak zareaguje piotrkowska wersja "kidawy -błońskiej" - sołtysowa z Całej teraz chyba pewne, ze wystartuje w kolejnych przegranych wyborach
To w grudniu sobie pojadę do łodzi, albo i nie jak będzie nowy koronacośtam ...
I po co kolejne??? Już w ogóle się na przejazdach nie przejedzie, a te pociągi pół puste lataj. Swoją drogą to według mnie piotrkowscy dróznicy są w ogóle nie przeszkoleni albo robią na złość kierowcą szukałem kiedyś jakiegoś namiaru na złożenie skargi do kolei ale nic nie mogę znaleźć. Kiedyś stałem na przyjeździe i mierząc czas między jednym pociągiem a drugim było 9 minut różnicy a przejazd był zamknięty no to coś nie halo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!