Nie coś jeszcze zrobią z tymi przejściami z peronu na peron! Zmodernizowali perony a o przejściach zapomnieli! Teraz jest dramat!!!
Mam nadzieję że będzie jakiś pociąg ŁKA z Koluszek w stronę Piotrkowa po godzinie 18;00 bo teraz jest dramat w tym czasie.
Ja pochwalę bo już było marnie.Szkoda że tak poźno.A dla dziennikarzy temat: Co z reaktywacją ruchu osobowego na linii Piotrków-Bełchatów z opcją przedłużenia do Wielunia?
I po co kolejne??? Już w ogóle się na przejazdach nie przejedzie, a te pociągi pół puste lataj. Swoją drogą to według mnie piotrkowscy dróznicy są w ogóle nie przeszkoleni albo robią na złość kierowcą szukałem kiedyś jakiegoś namiaru na złożenie skargi do kolei ale nic nie mogę znaleźć. Kiedyś stałem na przyjeździe i mierząc czas między jednym pociągiem a drugim było 9 minut różnicy a przejazd był zamknięty no to coś nie halo
To w grudniu sobie pojadę do łodzi, albo i nie jak będzie nowy koronacośtam ...
już po wyborach a "peło" rozdziela frukty ci za zmiana podejścia do samorządów, ciekawe jak zareaguje piotrkowska wersja "kidawy -błońskiej" - sołtysowa z Całej teraz chyba pewne, ze wystartuje w kolejnych przegranych wyborach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!