Państwo powinno pomagać a nie odbierać dzieci ???? jest tyle instytucji powinni zająć się tą rodziną, Nasz Nowy Dom np. Powinien ktoś z przyjaciół ich zgłosić do programu na przykład ???? gdzie jest Caritas Polska? Kościół gdzie jest? Czy niea tam w pobliżu nikogo kto by to dalej popchnął.......
Ma 15 dzieci. Tak ,jak kolejne dzieci się rodziły i kolejny raz ta pani zachodziła w ciążę to czy ktokolwiek podpowiedział jej ,ze nie tędy droga? Można chcieć mieć dużą rodzinę, ale bez przesady. Wizyta zaś pana ministra otoczonego wianuszkiem dziennikarzy to nic innego jak zwykła przedwyborcza błazenada. Można by tej kobiecie pomóc już wcześniej ,ale czy ktoś na to wpadł. cyt "W rozmowie z dziennikarzami pani Magda przyznała, że po rozmowie z ministrem wróciła u niej siła i nadzieja, że dzieci pozostaną przy niej" Niech się Pani od polityków z daleka trzyma. Szczególnie przed wyborami. Kłamią jak najęci.
widzę że mamy wiele wspólnego z Niemcami nie tylko gospodarczo (jugentdam)
Nie mówię że mają zabierać dzieci ale też wychowałam się w biednej rodzinnie i warunki były nie za ciekawe ale ludzie w domu było czysto a tu widc że naczynia nie wiadomo kiedy wodę widziały no bieda bieda ale w tym w domu ochyda a już nie wspomnie ze mama nas sama w trójkę chowała i nie było takich dodatków pieniężnych z mopru kontroluje chociaż ktoś na co idą zasiłki ty bardziej że trochę ich tam jest.
I to jest kur.. mać bezstresowe wychowanie dzieci no nie ma rozumu co za podłość
Oczywiście musi wykazać, że sądy są "be", a on jest "cacy". Obłuda pisowska.
A ja się pytam gdzie jest granica PATOLOGI A NORMALNOSCI , ja mam wątpliwości, może odpowiedzcie?
normalnej skromnej rodzinie sie zabiera dzieci a patologi nic nie robi nie kontroluje sie jak zyja i co dzieci robia lepiej zyc biednie ale w milosci jak w alkoholizmie
Po co nam sądy ? Po co tyle pieniędzy wydawać ? Przecież PIS może wydawać wyroki. Pieniądze z sądów przeznaczyć na 15 i 16 emeryturę, a jak styknie to na 17.
Nie sztuką jest napłodzić dzieci, ale sztuką jest o nie dbać a nie liczyć na państwo, bo powiedzenie dał Pan Bóg dzieci da i na dzieci już dawno jest nieaktualne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!