Jestem kierowcą MZK i ta pani co mówi to jest jedna wielka sciema.tak zgadza się wiaty nie ma ale jak jeżdżę linię 5 to przez cały dzień wsiada tam góra 3 czasem 4 osoby.to nie wiem gdzie ta kobieta ma te tłumy oczekujących na autobus
Wiata nie kosztuje 5zł ale też Piotrków nie jest sołectwem. Mówimy o mieście liczącym 70 tysięcy mieszkańców.
To miasto jest "przecudowne". Wiaty przystankowe likwidują bo są w złym stanie technicznym... Mam pomysł zlikwidujmy też MZKi, patrząc na nie można śmiało wywnioskować, że również są w złym stanie technicznym. Jednym słowem skansen na kołach. Plotki głoszą, że niedługo zamiast tych rozklekotanych MANów będą jeździć furmanki z końmi...
Co za miasto.Było najpierw pomyśleć o nowej wiacie i dopiero rozbierać starą!!
To przechodzi ludzkie pojęcie... Dla ZDiUM wiata jest tak trudnym towarem do zdobycia... Postawienie jednej z nich jest tak wielkim wyczynem, że może się z tym równać jedynie zdobycie korony ziemi! Zabrali wiatę przed najgorszym terminem z możliwych - jesień i zima. To przepraszam, po jakim czasie ZDiUM ściąga wiaty po zdecydowaniu o tym? Dzień, tydzień, miesiąc? Czy ZDiUM nie może się odpowiednio przygotować do tego rodzaju najprostszych zadań??? A może fundusz ZDiUM na ten roku jest już zamknięty i nie przewiduje się tak ogromnego wydatku jakim jest wiata?
Na przyszly rok stanie.oby przed wiosna zdazyli.zimą nie jest potrzebna bo piotrków to afryka i ciepło jest w okresie zimy....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!