metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)16.05.2020 13:49

Na zdjęciu nr 5 to wiadukt w Woli Krzysztoporskiej

80

beatka ~beatka (Gość)16.05.2020 15:02

Wreszcie dojadę do autozłomu i tam zostawię grata.

100

gość ~gość (Gość)16.05.2020 12:34

Na to czekałem. Wreszcie będzie można jechać Wojska Polskiego

91

pawellko80 ~pawellko80 (Gość)17.05.2020 18:11

byłem dzis i widziałem jak namalowane są pasy na wiadukcie chyba po pijaku malowali lub pędzelkiem

30

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.05.2020 18:29

Minął Weekend i Budimex zmienił decyzję: http://www.a1a-tuszyn.pl/aktualnosci.html

Cytuję:
AKTUALNOŚCI

25/05/2020
Wprowadzenie organizacji ruchu w rejonie obiektu WD-293 (ul. Wojska Polskiego) polegającej na zamknięciu tymczasowego skrzyżowania z sygnalizacją świetlną w rejonie ulicy Twardosławickiej z jednoczesnym udostępnieniem przejazdu nad autostradą w ciągu ulicy Wojska Polskiego. Wprowadzenie organizacji ruchu planowane o godz. 8:00.

31

gość ~gość (Gość)16.05.2020 14:48

A widzieliście jak to jest zrobione ? Zobaczcie sobie jak krzywo są pomalowane linie ciągłe. Z daleka widać, że idą zygzakiem a nie prosto.
Co do samego wiaduktu. Cóż, jezdnia jest sporo węższa niż była poprzednio, ale to taka nowomoda w budownictwie drogowym że robi się wąskie jezdnie a wywala szerokie chodniki. Tyle tylko, że akurat tutaj ruch osobowy jest niewielki i nie ma sensu robić tak szerokich chodników. Należy mieć na uwadze, że po jego otwarciu skupi się tutaj spora część ruchu kołowego, z uwagi na niedrożność tymczasowego ronda Piotrków Zachód. Dużo węższa droga nie wróży, że będzie tutaj bezpiecznie.
Co jeszcze ? Też nie wiem czemu sam nasyp wiaduktu był remontowany tylko do pewnego miejsca. Dalej jest nietknięty pomimo, że nie wygląda to najlepiej a i sama infrastruktura by wymagała poprawek, skoro już się tutaj robi.

131

fotograf ~fotograf (Gość)18.05.2020 08:49

zdjęcie nr 5 to nie jest wiadukt w ciągu ulicy Wojska Polskiego

30

Do ~viola ~Do ~viola (Gość)18.05.2020 08:47

~viola to w Piotrkowie prawie wszyscy mają taką legitymację

12

smok wawelski ~smok wawelski (Gość)17.05.2020 13:08

Czy prawdą jest,że z wiaduktu będą mogli korzystać tylko osoby zaszczepione na COVID19 z czipem?

15

gość ~gość (Gość)17.05.2020 18:47

Szanowni Państwo, zazdroszczę tempa wykonawców i urzędników. Mówię serio. Sama mieszkam w Łodzi, a tu wiadukt na Śmigłego- Rydza już drugi rok robią, a nawet jednej nitki jeszcze nie zrobili. Tak więc, nie narzekajcie, cieszcie się!

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat