Sierpień to czas żniw, a nie strajków na drodze. I jeszcze na paliwo mają?
To objazd proponuję przez pole i łany zbóż Iksińskiego, bo i tak na tym polu nie jest.
Niech płacą składki jak na ZUS ,a nie na KRUS, to od razu skończy się blokada, bo trzeba do pracy dojechać i zarobić na opłatę składki.
Drodzy Rolnicy w ten sposób niczego nie osiągniecie a tylko pogorszycie swoją sytuację. Tego typu akcje to jak bieganie z maczugami w epoce kamienia łupanego.... https://demokracjabezposrednia.pl/
48h blokady Drogi Krajowej to paragraf. Mam nadzieję że policja poradzi sobie z rolnikami równie dobrze co z kobietami na strajkach
Następny "kukiz" się promuje. Bezpartyjny rucho-społeczny niby. A machina już go wciągnęła.
Nie musicie blokować żadnych dróg, ani manifestować. Wystarczy, że przestaniecie w końcu na nich głosować.
To takie rolniki co ziemniaki czy jaja kupują w Biedronce lub Dino...
Co ja zrobiłem chłopom że chcą mnie blokować i utrudniać życie.A kto z pisowcami się obżerał kiełbasą na wiejskich festynach. Jak głosowali to mają. Na Nowogrodzką i Żoliborz blokować! Ale tam, to strach bo można dostać pałą teleskopową po plerach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!