Te dane kompletnie mijają się z dzisiejszymi, podanymi przez Sanepid , który podaje o 12 więcej ozdrowieńców i o 9 aktualnie chorych.
Skończcie już pisać te bzdury. Kogo to obchodzi? Nie ma ważniejszych i pozytywnych informacji?
Najpierw chorowalismy na wioskach w powiecie teraz przywieźliśmy wam zaraze do Piotrkowa.
Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego w PT na 15 zarażonych jest 2717 osób na kwarantannie ? Czyli średnio jeden zarazony zamkną 181 osób. Porównuje to do bełchatowskiego czy zgierskiego i nie wiem o co chodzi.
Pisowska polityka, morawiecki 2 3 miesiące temu zapowiedział koniec pandemii, wirus w odwrocie. Ale to było przed wyborami. Teraz możecie chorować i umierać
Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego w PT na 15 zarażonych jest 2717 osób na kwarantannie ? Czyli średnio jeden zarazony zamkną 181 osób. Porównuje to do bełchatowskiego czy zgierskiego i nie wiem o co chodzi.
Nie było wskazań do czerwonej strefy w Piotrkowie Trybunalskim. To jest zemsta PISu za taczkę z gnojem w ich biurze... tylko, dlaczego miasto ukarali, a nie powiat - rolnicy byli z powiatu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!