A ja się zastanawiam, dlaczego Piotrków znalazł się w czerwonej strefie. Przecież miasto liczy sobie prawie 80 tys. mieszkańców, a tych zakażeń jest bardzo mało (odpukać). Chyba, że nas cały czas oszukują! Co jest bardziej prawdopodobne!
Nie było wskazań do czerwonej strefy w Piotrkowie Trybunalskim. To jest zemsta PISu za taczkę z gnojem w ich biurze... tylko, dlaczego miasto ukarali, a nie powiat - rolnicy byli z powiatu...
Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego w PT na 15 zarażonych jest 2717 osób na kwarantannie ? Czyli średnio jeden zarazony zamkną 181 osób. Porównuje to do bełchatowskiego czy zgierskiego i nie wiem o co chodzi.
Pisowska polityka, morawiecki 2 3 miesiące temu zapowiedział koniec pandemii, wirus w odwrocie. Ale to było przed wyborami. Teraz możecie chorować i umierać
Wytłumaczcie mi proszę, dlaczego w PT na 15 zarażonych jest 2717 osób na kwarantannie ? Czyli średnio jeden zarazony zamkną 181 osób. Porównuje to do bełchatowskiego czy zgierskiego i nie wiem o co chodzi.
Najpierw chorowalismy na wioskach w powiecie teraz przywieźliśmy wam zaraze do Piotrkowa.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!