metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik ~luzik (Gość)28.01.2014 10:29

"one-color" napisał(a):
Ty, "$" - a nie lepiej od razu podpisać się "Munik"?

To niemożliwe, żeby szef Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej - wśród etatowych działaczy zwany pieszczotliwie prezesem - sierp i młot oraz czerwoną gwiazdę zamienił na imperialistycznego dolara i kruchtę.
Chyba się mylisz, cha, cha, cha, cha ...

01

kierowca ~kierowca (Gość)28.01.2014 10:38

Do Igor. .. ty wiesz co mówisz 20? Jechały 4 z puk. S.a.a do Piotrkowa bo tu mają siedzibę a wracali z łodzi bo tam wygrali przetarg ... jak nie wiesz to milcz ! Mój ojciec tam pracuje to chyba wiem lepiej od ciebie ...

21

luzik ~luzik (Gość)28.01.2014 10:45

"sulejowianin" napisał(a):
To jest defraudacja publicznej kasy

Nie stękaj, przecież działania starostwa są na najwyższym poziomie, a potwierdzone to jest certyfikatem jakości ISO. Nie słyszałeś - to poczytaj dyskusję obok i slizgaj się dalej.

10

peppe pepperanga28.01.2014 11:00

Bo w Piotrkowie mamy VII kategorię odśnieżania. Przyjdzie wiosna i samo się rozpuści ;).
Poza tym cytując jedną z najważniejszych osób w kraju "Sorry. Taki mamy klimat" ;)

10

timig ~timig (Gość)28.01.2014 11:11

"ech" napisał(a):
warunki cięzkie a ty wyprzedzasz cieciu? pewnie masz bmw? zreszta co ty wiesz o pracy plugosolarek czy plugopiaskarek .. a i na pewno nie jechały 20 tylko 40km/h

przepraszam ale ja wczoraj też dokonałem tego przestępstwa w okolicach Srocka wyprzedziłem pługosolarkę około 6:05 a dlaczego? bo droga była doprowadzona do porządku i mogłem to zrobić bezpiecznie, co innego zrobić taki szalony manewr na ulicach w Piotrkowie...
nie, nie mam BMW i nigdy mieć nie chciałem

Komentarz był edytowany przez autora: 28.01.2014 11:12

20

jasiu ~jasiu (Gość)28.01.2014 14:06

a ja mam BMW i ciesze sie ze drogi nie odśnieżone przynajmniej mozna troche bokiem polatac :)

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat