To skandal, po Piotrkowie nie da się jeździć, gdzie władze tego miasta?, gdzie radni i wszyscy wybrani i utrzymywani przez mieszkańców? Co za ignorancja !!!!! Wstydźcie się !!!!Za co bierzecie te wysokie wynagrodzenia!
Takie drogi to tylko u nas . Będąc dzisiaj w Wawie w lepszym stanie są osiedlowe drogi niż nasze główne
Jechałem dzisiaj po tej wsi i śmiałem się...wszędzie piach bo soli im szkoda,syf brud,lewo i prawo skręty nie istnieją.....dobrze że nie mieszkam w tej dziurze.Ale myśle że mistrzowie złotej kierownicy z EP poradza sobie w takich warunkach :)
A piaskarki np. wczoraj zamiast odśnieżać to nabijają sobie kilometrów na drodze Piotrków-Srock, jadąc w dodatku po zmroku 20 na godzinę i blokując ruch, i to jedna tuż za drugą że wyprzedzić ciężko... Pięć sztuk wczoraj widziałem wracając z Łodzi.
@Igor
To na pewno nie były piaskarki z Piotrkowa. Inne kontrakty i inne firmy.
Szkoda, że wybory nie są za tydzień, bo byłoby pięknie odśnieżone. A do listopada ciemny piotrkowski lud zapomni i chórem pobiegnie głosować na "najlepszego prezydenta wszech czasów".
@Mały
Fakt, patrząc na stan ulic w piotrkowie i powiecie nie da się uwierzyć że tu pracuje 5 pługo-piaskarek...
w gminie moszczenica i powiecie dużo lepiej ośnieżone niż w tutaj w Piotrkowie. co za wstyd dla miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!