metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
one color ~one color (Gość)27.01.2014 22:54

"$" napisał(a):
Panie Janie. Czas na emeryturę. Pisać każdy może. Dziury łatam jak każdy. Trzeba było pracować na rzecz społeczeństwa w innych czasach.

Ty, "$" - a nie lepiej od razu podpisać się "Munik"?

00

pytong EPI ~pytong EPI (Gość)27.01.2014 22:59

"Nie_najlepsze" napisał(a):

Zobacz sobie czy w innych miastach tez tak jest

01

ssssskos ~ssssskos (Gość)27.01.2014 23:03

timig dobrze gada

10

ech ~ech (Gość)27.01.2014 23:13

"Igor" napisał(a):
A piaskarki np. wczoraj zamiast odśnieżać to nabijają sobie kilometrów na drodze Piotrków-Srock, jadąc w dodatku po zmroku 20 na godzinę i blokując ruch, i to jedna tuż za drugą że wyprzedzić ciężko... Pięć sztuk wczoraj widziałem wracając z Łodzi.

warunki cięzkie a ty wyprzedzasz cieciu? pewnie masz bmw? zreszta co ty wiesz o pracy plugosolarek czy plugopiaskarek .. a i na pewno nie jechały 20 tylko 40km/h

01

sulejowianin ~sulejowianin (Gość)27.01.2014 23:16

Na drogach powiatowych w naszej gminie (Sulejów) pługi jeżdżą jedną drogą po 3 razy dziennie z podniesionym lemieszem tak że śniegu nic nie odgarnia. A po co? To nie lepiej wcale nie jeździć i nie marnować publicznych pieniędzy. To jest defraudacja publicznej kasy

10

znudzony ~znudzony (Gość)27.01.2014 23:23

Temat tyle razy odgrzewany , że aż nudny.Panie i panowie jest Zima !!! Nie da się być pługopiaskarką w każdym miejscu miasta jednocześnie.Każdy ma Obowiązek odśnieżyć przed swoją posesją.Mało kto to robi ,ale narzekać każdy umie.I wcale nie prawdą jest ,że poza piotrkowem jest lepiej.Też dużo jeżdżę i w innych miastach jest podobnie,nie piszcie bzdur bo wyjeżdżając od nas z rana po nocy gdzie sypało i dojeżdżając do miasta innego po jakimś tam czasie i gdzie już nie pada zawsze będzie różnica.Tam już nie pada i widać odnieżanie,a jak pada to za pługiem pare minut i śnieg leży.Tyle

01

radny RM - Jan Dziemdziora ~radny RM - Jan Dziemdziora (Gość)28.01.2014 06:13

"$" napisał(a):
~$ (Gość)
10 godzin temu, 20:35
Panie Janie.

Dziękuję za za powyższy zwrot. Reszty sugestii nie przyjmuję, bo nie mam zamiaru chodzić w bamboszach a tak na serio odsyłam do art.23 ustawy o samorządzie gminnym

10

epikiller ~epikiller (Gość)28.01.2014 06:41

"pytong-EPI" napisał(a):
dobrze że nie mieszkam w tej dziurze.Ale myśle że mistrzowie złotej kierownicy z EP poradza sobie w takich warunkach :)

Dobrze, że nie mieszkasz. Ale było by lepiej, żebyś tu nie przyjeżdżał.

20

jolka ~jolka (Gość)28.01.2014 10:15

W takich warunkach jak tej zimy drogi powinny być czarne, Nie ma aż tak dużo śniegu, żeby nie można było nadążyć z odśnieżaniem. Tylko że jak drogi zapuści się od początku to potem coraz trudniej.

20

Igor ~Igor (Gość)28.01.2014 10:22

Jechały 20 to po pierwsze, po drugie nie mam bmw tylko forda a wyprzedzałem bo tamowały ruch i nikt nie będze za nimi jechał tak wolno na drodze na której prędkość dopuszczalna wynosi 90/h. ale tym panom widać do pracy się nie spieszyło. A o ich pracy wiem tyle że powinni odśnieżać miasto a nie tamować ruch na czarnej drodze, w dodatku jadąc jeden za drugim i utrudniając wyprzedzanie, bo to już jest łamanie przepisów ruchu drogowego.

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat