Ja dziś już przeglądałem ofertę allegro w poszukiwaniu płóz zamiast kół.
Wychodzi dość tanio i może skorzystać z tego hmmm ????
No panie wyborca PT ,były P.W......więcej serca i odwagi!
ten remont na zime to tylko idiota mogl zaplanowac.
CHoc musze jedno przyznac, dzis jechalem katowicko do warszawy, i trasa w rejonie piotrkowa była pieknie odsnieżona na dwóch pasach. W miescie masakra, ale trasa zrobili.
Po co właściwie są te zgłoszenia do moderacji skoro nawet ewidentne "naruszenia" nie są rozpatrywane pozytywnie? Przykładem niech będzie post orlika w tym temacie, dwa razy to samo. Zgłosiłem do moderacji - zgłoszenie anulowano. Innym razem zgłaszałem posty pisane WIELKIMI literami i też - zgłoszenie anulowano. Innym razem po zgłoszeniu post został usunięty. Czy te zgłoszenia rozpatrywane są przez jakiś generator pseudo-losowy?
Trasę to GDDKiA odśnieża, a miasto inne firmy :)
Przeczytałem to kilka razy i dalej nie wiem,co cię tak zdenerwowało...Powiedz konkretnie,wymień zarzuty wobec wyremontowanej ul.Sulejowskiej...
Tak się "spieniłeś",że zabrakło obiektywizmu i konkretów...
Szanowny kolego P51: widać od razu że chyba rzadko jesteś użytkownikiem ulicy Sulejowskiej. Otóż już spieszę z wyjaśnieniami: w dniu wczorajszym odcinek pomiędzy rondem przy Bugaju a rondem Sulejowskim pokonywało się w czasie ok.30 min z bardzo prostej przyczyny: na tym krótkim odcinku są aż dwa ronda i przed każdym z nich należało się zatrzymać, ponadto osoby wyjeżdżające z bocznych uliczek były zmuszone w jakiś sposób włączyć się do ruchu. Dodając do tego fakt iż rondko przy ul. Wyzwolenia było totalnie oblodzone i samochody po nim nie jechały a ślizgały się, każdy z kierowców zmuszony był odstać swoje przed wjazdem na to "cudowne" rondo. Ponadto trzeba mieć na uwadze, iż jest to trasa wjazdowa do P-kowa od strony Sulejowa, Opoczna, Kielc itp. i pomimo, że tą ulicą teoretycznie powinny przemieszczać się tylko auta osobowe to i tak niezależnie od pory roku natężenie aut jest ogromne. Kto mieszka w tamtej okolicy ten wie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!