To znaczy, że 3 były bo jeden na ul.Zalesickiej w rowie leżał :D
Wczoraj wieczorem jechałem z Piotrkowa do Lubiaszowa i sądząc po stanie dróg w Piotrkowie myślałem, że dojechać się nie uda, bo przecież ta droga jest gorszej kategorii. Jakie było moje zdziwienie,kiedy Wierzejską dojechałem do strzelnicy, a dalej piękna droga odśnieżona, jakby nie było wogóle ttakich opadów śniegu.Tam najprawdopodobniej działają służby, ale nie z Piotrkowa. Wstyd, że w Piotrkowie jest jeden wielki bałagan, zasypane ulice, chodniki, nie jest wiadomo, gdzie przejście dla pieszych. Nowa, stara władza już na początku po wyborach daje przykład swojej nieudolności w działaniu. Póki co dzielą się stołkami, bo to dla nich najważniejsze.
Wczoraj wieczorem jechałem z Piotrkowa do Lubiaszowa i sądząc po stanie dróg w Piotrkowie myślałem, że dojechać się nie uda, bo przecież ta droga jest gorszej kategorii. Jakie było moje zdziwienie,kiedy Wierzejską dojechałem do strzelnicy, a dalej piękna droga odśnieżona, jakby nie było wogóle ttakich opadów śniegu.Tam najprawdopodobniej działają służby, ale nie z Piotrkowa. Wstyd, że w Piotrkowie jest jeden wielki bałagan, zasypane ulice, chodniki, nie jest wiadomo, gdzie przejście dla pieszych. Nowa, stara władza już na początku po wyborach daje przykład swojej nieudolności w działaniu. Póki co dzielą się stołkami, bo to dla nich najważniejsze.
Nie czepiać się..!!! U nas jeszcze świętują wybór Pobożnego, w kościołach ponoć dają wino mszalne za darmo.
W pubie zapalić nie mogę,a w kościele nagminnie łamana jest ustawa o wychowaniu w trzeźwości.
Z pubów zrobić związki wyznaniowe i wara od moich papierosków!!!
Bez nich i piwka ten kraj upadłby już dawno/podatki/.
Palmy więc ,balujmy i oceniajmy co z tymi naszymi wyrwanymi pieniędzmi się dzieje.
Aha,,darmozjadom,dziadkom z "komisji" antyalkoholowej ,działającej przy UM/czyt.urząd muminka/,dziękujemy!!!!
Na ryby,grzyby,do odśnieżania śniegu,do łapania pcheł,gotowania wody,trzepania dywanów,klasyfikowania motyli amazońskich! Tam wasze miejsce.
ŁAMEN!
Żywiec w cenie ? Chyba tak bo płacą od masy ciała, więc się opłaca tucz :D
ale zrozum że nie jesteś sam i osoby takie jak ja nie chcą by ktoś im kopcił w pubie gdzie też chce spędzić czas tak jak mi to odpowiada czyli w niezadymionym pomieszczeniu gdzie mogę normalnie oddychać.
wracając do tematu , w łodzi jeszcze nie podpisano umów i przelewów z firmami odśnieżającymi :o
i jak mogliście wybrać znowusz tego nieudacznika prezydenta !!! drogi w zimie w Piotrkowie to koszmar, niech przyjedzie do Bełchatowa i sie uczy!!
Hitem dzisiejszego dnia okazałoby się rondo Sulejowska-Wyzwolenia.....
Padały tiry,śmieciary,ciężarówki.....
Ruchem powinien ktoś chyba zacząć kierować w takich przypadkach....no ale po co marznąć na śniegu,skoro kawkę można popijać....
Ja dziś już przeglądałem ofertę allegro w poszukiwaniu łańcuchów śnieżnych na koła. Wychodzi dość tanio i może skorzystać z tego hmmm ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!