Zostańmy na ziemi, strażnicy miejscy też czekają na wiosnę aby skorzystać z fotoradaru, który przegrywa z ujemnymi temperaturami.
Nieodśnieżony chodnik? Oto kontakt:
Tel: 44 732 37 61
Tel. alarmowy : 986
Fax: 44 732 37 62
97-300 Piotrków Trybunalski Słowackiego 19
sm@um.piotrkow.pl
http://naszpiotrkow.blogspot.com
Nie mam zastrzeżeń co do odśnieżania chodników...może i super nie było ale widać było, że coś robią nawet w święta. Może szanowny radny zwróciłby uwagę na to co najbardziej w tym momencie jest potrzebne... czyli przyzwoite drogi. Chociaż tak po prawdzie to trudno w Piotrkowie dostrzec drogi bo na ogół to łata na łacie a w prześwitach dziury.
Dziwię ci się. Poważny forumowicz z ciebie a interesujesz się tym, co ci ten troll odpowie? A chlapnie byle co, jak zwykle.
Ciekaw jestem co na to odpowie 97-300 :)))
Bo on jest śliniocyc! Znaczy się, ten 97-300, czyli Marek.
A dlaczego to (Marku), zastosowałeś w ustawieniach opcję "Użytkownik wyłączył pokazywanie swojej aktywności innym użytkownikom portalu"?
Żeby nie można było sobie poczytać twoich (Mareczku) wcześniejszych wpisów, za które byłeś na lata banowany!
Niechlujstwo językowe przy składaniu prostych nawet zdań tym razem (wyjątkowo) okazało się strzałem w "10".
O tym, że chodniki w mieście nie wszędzie są odśnieżone postanowił poinformować nad radny Jan Dziemdziora.
Nadradny! I to prawda!
Zapraszam np. do Sulejowa tam odśnieża firma z Piotrkowa - i jest o niebo lepiej !!!
Tej firmy sprzątającej to w ogóle na mieście nie widać.Chociaż nie wczoraj po godz. 22:00 jeździła koparka i zgarniała śnieg na Rynek powiększając już istniejącą górę śniegu. teraz już jest dużo większa i dzieci mogą z niej zjeżdżać. A co do Roki to chociaż sprzątała i było ją widać na całym mieście. Ale widać że prezydent tego nie widział. No cóż...?
Siedzi cicho!Swojemu pracodawcy przecież mandatu nie wlepią :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!