W Sulejowie chodniki są pięknie odsieżone. I tu ciekawostka odsnieża firma z Piotrkowa...
Jak tylko przeczytałem tytuł, wiedziałem kto będzie bohaterem.
Nie wiem jak to mam traktować, wywiad? Czy pochwalny artykuł? I czemu jak coś piszą o Dziemziorze, to nikt tego nie podpisuje?
NAD RADNY???, buaha ha ha;))
Dziemdziora ponad wszystko, Radny nad Radnymi, Super Hero, pomaga uciśnionym, pogromca wszelkiego zła i niegodziwości, która spotyka piotrkowski gmin.
Dajmy mu medal, zasłużył.
Oststnio upadłam na takim chodniku, na szczęście oprócz obolałego kolana jestem cała, niech miasto nadal nic nie robi...to następnym razem może będzie złamanie
Panie Dziemdziora!!!
Zajmijcie się do jasne cholery łataniem dziur na drogach naszego miasta bo się ku..a nie da jedzić samochodem!!!
Różnie już mnie nazywano ale Markiem ani śliniocycem jeszcze nie,he,he,he,przepraszam ale pękamy ze śmiechu czytając te urojenia,pewnie jest jakiś nowy towar w mieście który tak orze banie.
obrazki dla decydentów i oponentów - ha ! ha ! ha !
http://www.tvn24.pl/
Temu 97-300 wszystko przeszkadza, tak jak wcześniej przeszkadzało P51 - lustereczko, powiedz kto jest najmądrzejszy na świecie i na wszystkim zna się najlepiej - oczywiście, że ja.
U mnie na wsi to samo.Zrobiono elegancką drogę ładne chodniki i co??Co chwila trzeba schodzić na drogę bo co drugi nie odśnieży.Jedni potrafią w ciągu dnia pięć razy odgarnąć a inni kompletnie przez całą zimę olewają temat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!