A nie lepiej wyrazić czynem zdejmując z gęby ten śmieszny kaganiec?
Dawno wojny nie było i ludziom odwala... Zaszczepieni jakiego agresora mają że aż trudno uwierzyć, że tak łatwo udało się napuścić jednych na drugich. Rozumu życzę.
Świat zwariował ! Poliniacy w majtkach na twarzy mówią coś o wolności?
Tak odnośnie wolności, przeczytajcie artykuł nie z "foliarskich", ale z jak najbardziej mainstreamowych, a zatem chyba WIARYGODNYCH mediów:
https://tygodnik.interia.pl/news-wielki-reset,nId,5598436
Nie będę tutaj cytować fragmentów i odnosić się do nich, po prostu niech każdy sobie przeczyta i ustosunkuje się sam.
Zwłaszcza powinni to przeczytać ci, którzy tu na forum wyśmiewają się z "płaskoziemców" (przede wszystkim niejaki ~j.).
Podoba Wam się taka wizja bliskiej przyszłości? Pieniądz cyfrowy, ograniczone przemieszczanie, permanentna całodobowa kontrola? Krowy w oborze i kurczaki w kurniku mają więcej prywatności i swobody, niż my będziemy mieć.
Nadal powiecie, że to "teorie spiskowe"? Pisałem tu o tym, do czego świat zmierza, jeszcze przed "pandemią".
Macie jeszcze wątpliwości, że ta "pandemia" jest inscenizacją, czystą ustawką o zasięgu globalnym?
Miłej lektury i owocnych przemyśleń.
A ja mam inną propozycję :nie wpuszczać do Poradni ani do szpitala niezaszczepionych. Niech normalni zaszczepieni ludzie wreszcie poczują się WOLNI.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!