A ja mam inną propozycję :nie wpuszczać do Poradni ani do szpitala niezaszczepionych. Niech normalni zaszczepieni ludzie wreszcie poczują się WOLNI.
Tak odnośnie wolności, przeczytajcie artykuł nie z "foliarskich", ale z jak najbardziej mainstreamowych, a zatem chyba WIARYGODNYCH mediów:
https://tygodnik.interia.pl/news-wielki-reset,nId,5598436
Nie będę tutaj cytować fragmentów i odnosić się do nich, po prostu niech każdy sobie przeczyta i ustosunkuje się sam.
Zwłaszcza powinni to przeczytać ci, którzy tu na forum wyśmiewają się z "płaskoziemców" (przede wszystkim niejaki ~j.).
Podoba Wam się taka wizja bliskiej przyszłości? Pieniądz cyfrowy, ograniczone przemieszczanie, permanentna całodobowa kontrola? Krowy w oborze i kurczaki w kurniku mają więcej prywatności i swobody, niż my będziemy mieć.
Nadal powiecie, że to "teorie spiskowe"? Pisałem tu o tym, do czego świat zmierza, jeszcze przed "pandemią".
Macie jeszcze wątpliwości, że ta "pandemia" jest inscenizacją, czystą ustawką o zasięgu globalnym?
Miłej lektury i owocnych przemyśleń.
Świat zwariował ! Poliniacy w majtkach na twarzy mówią coś o wolności?
Dawno wojny nie było i ludziom odwala... Zaszczepieni jakiego agresora mają że aż trudno uwierzyć, że tak łatwo udało się napuścić jednych na drugich. Rozumu życzę.
A nie lepiej wyrazić czynem zdejmując z gęby ten śmieszny kaganiec?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!