[cytat="anigav"]czy zauwazyliscie roznice wykonania kobylek [/cytatJak mówi porzekadło ludowe każdy wyborca swoją kobyłkę chwali.
wracajac do artykulu to mam rozumiec ze; ul.cmentarna,spacerowa,partyzantow,lelewela,biala,ludowa,krzywa,kreta.. okolice Cmentarza naleza do PLATNEJ STREFY Plakatowej? hmm..
Po wyborach powinni sami posprzątać ten bałagan ...
Już to widzę oczyma wyobraźni jak kandydaci na stanowisko prezydenta naszego pięknie oplakatowanego miasta usuwają ręcznie swe podobizny.Chodzą z czarnymi worami na plecach,no cóż przydało by im się trochę fizycznej pracy,odpoczęli by umysłowo.
Może to tylko marzenia,ale za to takie fascynujące:))
Tylko nie CHOJNIAK ....Głosujcie na kogo chcecie. Tylko nie CHOjniak.
Wytłumaczcie mi jedno :
Jeśli jest Cisza wyborcza to MZKa z plakatem ją łamie ?
Jesli nie łamie to jeżdżąca laweta z bilbordem też nie.
Mam nadzieję, że dla paraprezydenta Chojraka (jak to ktoś tu ładnie określa) przyniesie to skutek odwrotny od zamierzonego. Stop dewotyzmowi w życiu publicznym!
Ludzie tylko nie Chojniak!!! Pracuje w Urzedzie Miasta i widzę na codzień jakie niedorzeczności się wyprawia. Pieniądze sa wyrzucane w błoto, robione sa projkety za kilkadziesiąt tysięcy złotych a nastepnie nie realizowane, są to zmarnowane pieniądzę. Piotrków wogóle nie wykorzystuje pieniędzy unijnych, popatrzmy co dzieje się w Bełchatowie, tam za środki z Uni buduje się place zabaw, boiska, zielone szkoły, rewitalizuje centrum miasta a w przyszłym roku ma powstać najwieksze interaktywne muzeum "Giganty MOcy". Oni potrafią a my nie??? Chojniak przespał całą kadencję, srodki z Uni będą dostępne do 2013r. Nie pozwólmy mu ich zmarnować!!!!
Musiałaś chyba codziennie spać w tej pracy. Szkoda, że takich baboli jak Ty Chojniak jeszcze trzyma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!