Ty pewnie byś wolał,Marksa,Engelsa,Lenina i bandyty Bieruta?
To wszystko ruskich wina. Tak samo jak brzoza i mgla w Smolensku
Powołajmy komisję do zbadania przyczyn z maciarewiczem na czele!!!
widzialem jak walec spadl. chwile pozniej nasz kochany poselek ostrowski byl na miejscu strzelal focie z tel. kom.. i o dziwo za 5 min na miejscu jaz byla zecznik kmp sidorkowa... prawie ustawka... zenada,,
A w 30 sekundzie po przewróceniu się walca słychać było strzały...
A mi na rondzie żołnierzy wyklętych, wykluł się z wrażenia kurczak co z nim na spacer wyszedłem.
Autor nie ma pojęcia o czym pisze.Prawo drogowe mówi że sprzęt drogowy przewożony na tzw. uciągach musi być zabezpieczony łańcuchami a nie pasami.Jeśli były pasy to p.kierowca mandacik 1000 zł i 20 pkt.Koniec kropka
Gdzie w Prawie o Ruchu Drogowym wyczytałeś takie bzdety o mocowaniu łańcuchami? Pasy są dobre tylko muszą być odpowiedniej wytrzymałości i odpowiednia ilość. Poczytaj sobie przyjacielu:
http://www.truck.pl/pl/article/703/zabezpieczaj%C4%85-nieliczni-mocowanie-%C5%82adunk%C3%B3w-w-transporcie-drogowym,wd_1168
Czy dobrym psem byłby owczarek niemiecki w liczbie 12 sztuk, czy może lepiej JRT (Jack Rusell Terrier) powiedzmy 36 osobników? A może ze 4 świniaki wystarczą. Hoduję takowe. Jeden jak mnie ugryzł to trzy dni uwalniałem rękę z uścisku jego szczęk. Więc może nie ograniczajmy się jedynie do psów...
A co zrobiłeś potem z tą ręką? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!