Ja jako starszy głosuje na pana Chojniaka ,bo zmienił Piotrków do nie poznania.Mozna to zobaczyć po powrocie do tego miasta po 15 latach.
To samo się zrobiło co z głosowaniem na premiera nie pamiętacie jak było co zrobili z ofe itd a głosy swoje oddaliście teraz czasem nie ryczeć że jest źle macie co chcieliście
Dobrze, że Pan miewał różne pomysły... Pamiętam jak w `04 przyszedł do mnie do szkoły i chwalił sie m.in., że córka studiuje w Szwajcarii, że dobrze rządzi itd. A dosłownie za kilka tygodni juz był na Wroniej.
... powinien dostać 2-gą szansę. Ja bym na Matusewicza zagłosował, mimo, że nie cierpię SLD. Ale jestem przekonany, że byłby dużo lepszym prezydentem od Chojniaka, którego - nawiasem mówiąc - sam wylansował.
Pań prezydent Chojniak jakby miał dość honoru, to powiedziałby przepraszam i odszedł.
Pan M mówi nie prawdę. Osobiście pamiętam co kombinował z tym ciepłem .Nie wypaliło bo nie do końca była to uczciwa propozycja
Niech władza odda pieniądze z własnej kieszeni. Ludzie mówili, że się nie opłaca, a oni dalej w to brnęli.a muwili że nie eko gaz
Obecny prezydent to jest ogromny wstyd w historii naszego miasta, którzy zawierzyli i oddali na niego głos w wyborach. Ten niewybaczalny błąd należy naprawić w najbliższych wyborach samorządowych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!