Niedawno jechałam taxi i taksówkarz bardzo źle się wypowiadał na temat WOŚP i Pana Owsiaka (że złodzieje itd....)Uważam, że mieszkańcy Piotrkowa powinni mieć więcej informacji n.t. korzyści od WOŚP, starsi ludzie nie czytają w internecie. Powinno się bardziej nagłośnić co Piotrków otrzymał.
Sprzęt diagnostyczny z WOŚP uratował życie mojej córki...dziś jest zdrową, cudowną uśmiechnięta 4 latka :) i właśnie wykupić się ze swoją młodszą siostrzyczką...szczęśliwa mama
Słyszałem że Padre Rydzykko też się ucieszył z tej wiadomości.
Ciekawe tylko co stało się z USG, które ufundowała WOŚP z oddziału noworodków z Rakowskiej, tam też ŚP dr Robak robił dzieciom USG serduszka, ciemiaczka a tutaj już go nie ma
Tu możecie sprawdzić gdzie ile ile sprzętu przekazano https://www.wosp.org.pl/medycyna/sprzet/przekazany-sprzet
USG jest na oddziale i sa wykonywane badania dzięki właśnie temu u mojego dziecka wykryto wadę serduszka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!