A co ludziom dał Rydzyk z tych milionów którymi obraca? Pytam się jego wielbicieli z naszego miasta. Opluwacie Owsiaka, a Rydzyka wielbicie! Zastanówcie się nad sobą ludzie!
Za te fotele nie mogą pobierać opłaty. Jeżeli tak zrobią WOŚP odbierze ten sprzęt.
Ale ja też to wiem i rozumiem tylko chodzi mi o to że nie wszyscy to rozumieją. NFZ też ma udział i to ogromny, lecz nie powinniśmy krytykować WOŚP bo też dzięki ich zbiórkom są aparaty itd z których korzystaja dzieci. A nie słyszałam jeszcze żeby ktoś podjął się zorganizowania tak ogromnej zbiórki pieniędzy prócz różnych fundacji i WOŚP a ludzie tylko potrafią krytykować bo im tak wygodnie.
Niestety wiele osób potrafi oceniać a nie doceniać. Pana Owsiaka oczerniaja i wyzywają od złodzieja tylko dlaczego? Nikt inny się nie kwapi do zorganizowania tak wielkiej jaką jest WOŚP zbiórki pieniędzy tzn.datków na skalę kraju. Jeśli jesteście tacy pesymiści w stosunku do tego Pana to sami organizujcie takie zbiórki i zobaczymy czy zbierzecie aż takie wielkie pieniądze i pomożecie tak wielu dzieciom jak robi to ta organizacja.
USG jest na oddziale i sa wykonywane badania dzięki właśnie temu u mojego dziecka wykryto wadę serduszka
Tu możecie sprawdzić gdzie ile ile sprzętu przekazano https://www.wosp.org.pl/medycyna/sprzet/przekazany-sprzet
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!