metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aNusia^^ ~aNusia^^ (Gość)18.07.2011 14:52

Widziałam całą akcję ratowniczą i wszystkie czynności aż do zabrania zwłok. Policja i Straż Pożarna przyjechała koło 10:20 (+/- 10 minut) a zabranie zwłok nastąpiło koło godziny 16:00 (też +/- koło 10 minut) tyle czasu policja czekała na Pana Prokuratora. W między czasie przyjechało pogotowie aby stwierdzić zgon, policja kilka razy się "wymieniła" itd. Dla mnie oburzające było to, że rodzina tyle czasu czekała aż przewiozą (a raczej przepłyną) ciało z wyspy. Ludzie się tam bawili jak to nad zalewem, muzyka grała, grille się paliły i nikt nawet nie wiedział jaki dramat się dzieje (może większość nie wiedziała) obok...

00

jajaja ~jajaja (Gość)18.07.2011 16:39

aNusia, co dzień umierają ludzie obok nas! Na ulicy, za ścianą, na plaży również.
P.S. - To nie była akcja ratownicza.

00

zet ~zet (Gość)18.07.2011 17:23

"aNusia^^" napisał(a):
Ludzie się tam bawili jak to nad zalewem, muzyka grała, grille się paliły i nikt nawet nie wiedział jaki dramat się dzieje

a co mieli robic??? zalobe oglosic???

00

aNusia^^ ~aNusia^^ (Gość)18.07.2011 17:42

Mogli chociaż poinformować ludzi...

00

wodnik1985 wodnik1985ranga18.07.2011 17:46

Dlaczego,co kąpiesz się tam???To jedno wielkie śmierdzące bagno....Tam się krowy i konie kapią...to nie jest zbiornik kąpielowy!!!Nastepna ofiara Cieszanowickiego bajora!!!!

"aNusia^^" napisał(a):
aNusia^^2 minuty temu, 17:42Mogli chociaż poinformować ludzi...

00

lole94 ~lole94 (Gość)18.07.2011 18:10

racja, zbiornik nie nadaje się na kąpielisko dla ludzi... chyba, że ktoś jest fanem kąpieli błotnych.
Zanim został zalany, powinien być odpowiednio przygotowany.

00

aNusia^^ ~aNusia^^ (Gość)18.07.2011 20:13

Kąpią się tam ludzie i nie narzekają. Przejedźcie się nad Pilicę czy to do Sulejowa czy Bronisławowa, tam to dopiero syf i sinica a nad morze daleko...

00

+40 ~+40 (Gość)19.07.2011 00:51

aNusia, co dzień umierają ludzie obok nas! Na ulicy, za ścianą,na plaży również[/cytat]
Mają takie procedury..każdy wyknuje swoją pracę.

00

asdfgh ~asdfgh (Gość)19.07.2011 10:54

Kąpię się w Pilicy i Zalewie Sulejowskim od małego dzieciaka i jakoś nigdy na nic nie zachorowałem anie nie dostałem żadnego syfa także nie wiem po co takie komentarze , że brudno owszem Zalew nie należy do najczystszych ale daje rade .

00

Ratownik ~Ratownik (Gość)19.07.2011 11:38

Jak by się nie kąpał, to by żył. Innej prawdy nie ma. Poza taką jeszcze, że toną tylko ci, którzy umieją pływać. Bo ci co nie potrafią, nie pływają, dlatego żyją.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat