metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aNusia^^ ~aNusia^^ (Gość)19.07.2011 18:59

Ratowniku zgadzam się w 100% ci co nie umieją pływać zachowują więcej ostrożności, oczywiście w każdej regule są wyjątki.

00

zibi ~zibi (Gość)21.07.2011 22:53

wędkarz to był a utopił się w skutek ataku serca na łódce podobno. a jeśli pacany takie jak wy umieją pływać to może zwiążemy wam nogi ręce i wrzucimy do wody. będziecie pływać jak ryby w wodzie z tym ze niezbyt długo.

00

cieciorka cieciorkaranga22.07.2011 09:12

"asdfgh" napisał(a):
Kąpię się w Pilicy i Zalewie Sulejowskim od małego dzieciaka i jakoś nigdy na nic nie zachorowałem anie nie dostałem żadnego syfa także nie wiem po co takie komentarze , że brudno owszem Zalew nie należy do najczystszych ale daje rade .

No to tylko powinszować :/ Wszystko jest kwestia gustu. Jeden lubi higienę drugi "sulejowską zupę"

00

joanna ~joanna (Gość)02.09.2011 19:45

bardzo proszę nie gadac głupot, jesli się nie wie co było przyczyną śmierci.. mezczyzna ten dostał zawału, wiec nie było żadnego ratunku.. niestety. wiec prosze się nie wypowiadac nie źle o człowieku nie żyyjącym,nie znając szczegółów

"Ratownik" napisał(a):

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat