Popieram przedmówcę. Już kilka razy występowałam z taką prośbą. Uważam, że te wszystkie wypowiedzi co okoliczności, winy są niepotrzebne. Przeczytajmy artykuł i wyciągnijmy wnioski. Resztę pozostawmy osobom do tego powołanym.
jeżdżę tamtędy codziennie i wbrew pozorom to bardzo niebezpieczny odcinek drogi... jadąc w dzień zalecam baczną obserwację poboczy, a w nocy nie przekraczajcie 80km/h, gdy nie możecie włączyć długich... dziki miałem okazję widzieć przebiegające tam przez drogę, podobnie jak sarny, do tego rowerzyści i piesi - zdarza się że bez odblasków... ten wypadek też widziałem - jak już była policja...
Składam wyrazy współczucia rodzinom, którzy w wyniku tego wypadku stracili swoich bliskich.
Tu pisze że oni nie przeżyły tego wypadku niech Bug ma to w opiece
Miejmy nadzieję, że pobrano krew do analizy, bowiem nikt mnie nie przekona, że ktoś normalny wiezie rodzinę z taką prędkością, że rozpoławia dzika i auto.
Czytając większość komentarzy,powinniśmy wybić wszystkie zwierzęta, wyciąć drzewa i najlepiej wszystkie drogi przekształcić w tor wyścigowy
logika miszczow suchej prostej !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!