Składam wyrazy współczucia rodzinom, którzy w wyniku tego wypadku stracili swoich bliskich.
jeżdżę tamtędy codziennie i wbrew pozorom to bardzo niebezpieczny odcinek drogi... jadąc w dzień zalecam baczną obserwację poboczy, a w nocy nie przekraczajcie 80km/h, gdy nie możecie włączyć długich... dziki miałem okazję widzieć przebiegające tam przez drogę, podobnie jak sarny, do tego rowerzyści i piesi - zdarza się że bez odblasków... ten wypadek też widziałem - jak już była policja...
Popieram przedmówcę. Już kilka razy występowałam z taką prośbą. Uważam, że te wszystkie wypowiedzi co okoliczności, winy są niepotrzebne. Przeczytajmy artykuł i wyciągnijmy wnioski. Resztę pozostawmy osobom do tego powołanym.
Ale głupie macie pytania czy auto było na gaz. Przecież jak by było na gaz to by wybuchło.
Bóg jest w Niebie i czuwa nad Nami ale rozumi rozsądek dał nam ma chrzcie ..więc używamy to w zyciu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!