jakie pieniądze z UM przecież są wybory w pażdzierniku i ja tu szczerze powątpiewam ,ażeby ówczesny wódz wygrał i to nawet mówią ludzie z jego otoczenia jak 2 tura to na bank pani Głowacka wygra. Mówią nie tylko o tym nauczyciele ,ale i starsze babcie pozdrawiam
Mam mieszane uczucia po tym meczu, z jednej strony pochwała za atak i nagana za obronę. Ładny mecz, dużo bramek, ale Kielce specjalnie się nie wysilając, wygrywają zdecydowanie, ale tak robią ze wszystkimi w Polsce. Trzeba to przyjąć do wiadomości i mieć na uwadze najbliższy mecz w Szczecinie.
Najbardziej bawi mnie nowy członek sztabu szkoleniowego trener od W-Fu, który jest odpowiedzialny za motorykę,
nie bardzo czaję jego roli w czasie spotkania - prócz siedzenia na ławce rezerwowych. Nigdy wcześniej nie widziałem go choćby na jednym meczu i widać, że piłka ręczna to dla niego nowość.
Natomiast widać efekty jego pracy od 45 minuty trzeba było wymienić prawie cały skład, bo pierwszy skład oddychał rękawami.
Tylko amator nie widzi meczu w Gdyni , lub niechce widzieć. Pozdrawiam
jak konkurencja będzie klubem spółko z o.o to kolego zwierzu będziesz mógł przejąć kase bo miasto nie będzie miało obowiązku dofinansowywać klubu prywatnego więc wtedy z większym budżetem możesz walczyć o większe cele ,ale to już pewnie od wczoraj wiesz pozdrawiam
Transfer Zwierzchowskiego rzuca bramki w meczu z góry skazanym na porażkę. W spotkaniach gdzie można zgarnąć punkty mało aktywny lub czerwień w najważniejszym momencie. Tylko amator tego nie widzi.
Rekord liczby bramek zdobytych w meczu ligi zawodowej pobił prawoskrzydłowy kieleckiej drużyny, Arkadiusz Moryto, który zdobył 17 goli.
Takie rzeczy tylko w Piotrkowie.
I znów transfer Zwierzaka rzucił tylko siedem bramek. Miał rzucać po 20. Ogólnie to wstyd - rzucić 32 bramki najlepszej drużynie w Polsce. Pięćdziesiątka była realna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!