I znów transfer Zwierzaka rzucił tylko siedem bramek. Miał rzucać po 20. Ogólnie to wstyd - rzucić 32 bramki najlepszej drużynie w Polsce. Pięćdziesiątka była realna.
Rekord liczby bramek zdobytych w meczu ligi zawodowej pobił prawoskrzydłowy kieleckiej drużyny, Arkadiusz Moryto, który zdobył 17 goli.
Takie rzeczy tylko w Piotrkowie.
Transfer Zwierzchowskiego rzuca bramki w meczu z góry skazanym na porażkę. W spotkaniach gdzie można zgarnąć punkty mało aktywny lub czerwień w najważniejszym momencie. Tylko amator tego nie widzi.
jak konkurencja będzie klubem spółko z o.o to kolego zwierzu będziesz mógł przejąć kase bo miasto nie będzie miało obowiązku dofinansowywać klubu prywatnego więc wtedy z większym budżetem możesz walczyć o większe cele ,ale to już pewnie od wczoraj wiesz pozdrawiam
Tylko amator nie widzi meczu w Gdyni , lub niechce widzieć. Pozdrawiam
Najbardziej bawi mnie nowy członek sztabu szkoleniowego trener od W-Fu, który jest odpowiedzialny za motorykę,
nie bardzo czaję jego roli w czasie spotkania - prócz siedzenia na ławce rezerwowych. Nigdy wcześniej nie widziałem go choćby na jednym meczu i widać, że piłka ręczna to dla niego nowość.
Natomiast widać efekty jego pracy od 45 minuty trzeba było wymienić prawie cały skład, bo pierwszy skład oddychał rękawami.
Mam mieszane uczucia po tym meczu, z jednej strony pochwała za atak i nagana za obronę. Ładny mecz, dużo bramek, ale Kielce specjalnie się nie wysilając, wygrywają zdecydowanie, ale tak robią ze wszystkimi w Polsce. Trzeba to przyjąć do wiadomości i mieć na uwadze najbliższy mecz w Szczecinie.
jakie pieniądze z UM przecież są wybory w pażdzierniku i ja tu szczerze powątpiewam ,ażeby ówczesny wódz wygrał i to nawet mówią ludzie z jego otoczenia jak 2 tura to na bank pani Głowacka wygra. Mówią nie tylko o tym nauczyciele ,ale i starsze babcie pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!