co tam psy
dzierżawa ciepłowni bez przetargu to dopiero przekręt
ciekawe komu szykują ekstra fuchę na 30 lat
i ile będzie mieszkańców kosztowało ogrzewanie i woda
czy nie pora jednak się zwijać z tego grajdołka? bo tu o psach gadają ......
Najistotniejsze jest to, czy jak człowiek wejdzie do parku, siądzie, popatrzy na efekt prac tej 'szybkiej i niezawodnej' firmy i nagle z wrażenia sam zapragnie zrobić to albo tamto, to czy będzie miał taką możliwość? czy będzie musiał robić w nowe nasadzenia?
Ja proponuje by psy mogły wchodzić ale wynająć na jakiś czas detektywa z aparatem by dokumentował jak wlasciciel nie sprzątnie po swoim psie..a wtedy 5stow i bez dyskusji.
No rzeczywiście jest temat do rozmów - kasa wpadnie a pogadają o kupie. A psy bezpańskie też będą mieć zakaz wejścia do parku? Jak ten temat rozwiążą? Wiem - nad tym będą radzić na następnym posiedzeniu i ...znów kasa wpadnie i temat "gówniany". Weźcie się do roboty i pomyślcie co zrobić by do naszego dziadowskiego miasta wrócili młodzi. Praca kochani, praca - swoją i dla młodych pracą się zajmijcie!
Jestesmy szczesliwym spoleczenstwem skoro kwestia wpuszczania psów do parku jest najwazniejsza wiadomoscia miesiaca :/
Więc tak na pewno nikt nie ma nic do psów w parku. Po za tym aby psy miały kagańce a właściciele sprzątali po nich. Będzie wtedy cacy. Ale władza wiedząc , że właściciele maja w 4 litery nakazy a i obywatele to widzą. Jest nakaz zakazujący wejścia psów. Powinni zrobić tak zezwolić, ale wyjątkowo regorystycznie pilniować i nagrywać oraz karać przejawy łamania regulaminu w parku po roku towarzystwo się przyzwyczai do sprzątania.
Niby sprawa mało istotna ale... kiedyś byłam świadkiem jak pewien piesek prowadzony na smyczy przez elegancką panią zatrzymał się i na trawkę się załatwił, po czym oboje zadowoleni poszli dalej. Było to pobocze bez chodnika i wiele osób tamtędy chodziło jedna kobieta weszła w to prawie gołą stopą bo była w klapkach letnich. Powiem Wam że widok nie był przyjemny ja nie zdążyłam krzyknąć aby uważała, pani naprawdę się wkurzyła! Czy to naprawdę mało istotna sprawa mając na uwadze wszystkich mieszkańców?
A może należałoby wreszcie stosować prawo miejscowe, a nie tylko polemizować i omijać go. Chcemy lepiej żyć - zacznijmy od siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!